Het boren van gaten in metaal

Vind een metaalbedrijf voor het boren via CNC metaalbewerking

✓ Persoonlijke accountmanager
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk 3 CNC metaalbedrijven binnen 1 minuut voor CNC metaalbewerking voor boren
Vraag direct 3 offertes op van CNC metaalbedrijven uit jouw regio, zodat je lokale en beschikbare CNC metaalbedrijven kunt prijs-vergelijken om vrijblijvend in te kunnen zien wat de kosten zijn van CNC metaalbewerking voor het boren.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Perfecte website

30 maart 2024

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sabine van de Berg

Duidelijke website

23 maart 2024

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Peter Schipper

niet verwacht zo betaalbaar

22 maart 2024

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via CNCNederland een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Stefan de Boer

Positieve ervaring

9 maart 2024

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van CNCNederland. Heel prettige samenwerking gehad.

- Niels van de Berg

Vlotte samenwerking

4 maart 2024

Na contact met CNC Nederland offertes aangevraagd en binnen korte tijd konden we starten met onze gewenste bewerkingen in productie.

- Kelly Visser

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 februari 2024

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij cncnederland.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly van der Meulen

Dit werkt fijn

23 februari 2024

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. CNCNederland heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kim de Boer

Google is je grootste vriend

14 februari 2024

Na even googelen kwam ik uit op CNCNederland. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rogier de Lange

Prijsopgaven rap ontvangen.

6 februari 2024

Offertes snel ontvangen, ontwerp kon naderhand snel van start.

- Johanna van der Heijden

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven

Het boren van gaten in metaal – bijna elke mm

Boren is een techniek die in de metaalbewerking sindustrie veel voorkomt. Gaten moeten soms geboord worden met een boor om het bijvoorbeeld mogelijk te maken dat je onderdelen met schroeven, klinkers of spijkers kunt verbinden. Ook grotere gaten kunnen worden geboord met een boor voor andere toepassingen, zodat onderdelen in elkaar kunnen passen. Boren wordt vooral ingezet als de diameter van het boorgat kleiner is dan de plaatdikte of als er bepaalde eisen zijn gesteld omtrent de ruwheid. Grotere gaten worden meestal niet geboord met een boor, maar uitgesneden tijdens het frezen, lasersnijden of plasmasnijden. Deze machines zijn veelal ook uitgerust met boorgereedschap. Ook ponsen is een alternatief om grotere gaten in het metaal te voorzien. Een boor is een onderdeel dat in een geschikte machine geplaatst kan worden. De boor wordt door middel van de boormachine gedraaid en op deze manier kan een boor een rond gat aanbrengen in diverse materialen. Ons assortiment aan specialisten die kunnen boren is erg groot.

Ontdek hoe jij kosten bespaart met CNC boren

Kiezen voor bewerken via boren

Er wordt dus vooral voor het boren van gaten met een boor gekozen, als het gaat om kleinere gaten. Ook de vereiste ruwheid en tolerantie is van belang om voor boren met een boor te kiezen. Bij het snijden of frezen van gaten, is de rand meestal ruwer dan bij het boren. Als er toch gekozen wordt voor boren tijdens het frezen of snijden, dan kan er eventueel gewalst worden om de ruwheid aan te passen. Er zijn dus verschillende manieren om gaten te boren met een boor in metaal. Tijdens het frezen en snijden wordt er gebruikgemaakt van het boorgereedschap die op de machines aanwezig zijn, waardoor er ook gemakkelijker in serie geboord kan worden. Handmatig boren is ook een optie dat veel langskomt in de metaalindustrie. Tijdens het lasersnijden kan de plek die voorzien moet worden van een gat gegraveerd worden.

Misschien verbaast het je, maar met een boor metaalbewerking is specialistisch vak waar een hoop expertise en kennis bij komt kijken. Dat is eigenlijk ook niet zo gek, als je bedenkt dat je met de juiste manier van een boor gebruiken nogal cruciaal is voor de manier waarop metaal bewerkt wordt. Precies daarom is boren met een metaalboor een kwestie van technisch vakwerk op hoog niveau.

SDS, 3D boren, hamerboren?

Diamantboormachine, kernboor, famag, metaalboor, boorkop en er zijn nog zoveel bijbehorende soorten en termen. Het is alles behalve nodig om dit allemaal te snappen en zelf te gaan bepalen wat je wel en niet nodig hebt voor jouw materialen of producten.Nooit van gehoord en eigenijk geen zin om het uit te zoeken? Je wil vooral dat je materialen/producten zo netjes mogelijk bewerkt worden? Onze specialisten werken enkel op hoog niveau. Alleen de beste machines worden gebruikt voor laswerk om jouw materialen te bewerken. Een vrijblijvende offerte is zo aangevraagd! Je hoeft enkel het formulier op de website in te vullen. Stop met zoeken via google, wij regelen het voor je.

Onze CNC prijzen vergelijken

CNC prijzen vergelijken kan een hoop werk zijn als je zelf op zoek gaat naar metaalbewerkingsbedrijven. Je moet bij verschillende bedrijven informatie en de prijzen opvragen. Wanneer je hier geen tijd voor hebt of wilt maken, dan zit je op deze website goed. Hier krijg je de mogelijkheid om CNC prijzen te vergelijken op een wel heel gemakkelijk wijze. Je vult het formulier in met je gegevens en je krijgt de prijzen van diverse metaalbewerkingsbedrijven in je postvak. Het kost je geen moeite meer om CNC prijzen te vergelijken. Je zet de prijzen naast elkaar en maakt de keuze voor de goedkoopste of het beste kwaliteit leverende metaalbewerkingsbedrijf.

Vraag direct offertes aan voor CNC boren en metaalbewerking!

Veelgestelde vragen over CNC metaalbewerking en boren

Elke industrie waar metalen of ander reeds genoemde (zie vraag over materialen) soorten. Denk bijvoorbeeld aan voertuigen, spoorwegen, luchtvaart maar ook aan bijvoorbeeld defensie. Feitelijk maar de soort industrie niet zoveel uit, wij werken met een breed netwerk aan professionals voor CNC dus wij kunnen voor elke industrie maatwerk leveren.

Graag zelfs! Juist omdat we met zoveel professionals samenwerken kunnen we uitermate precies de CNC professional voor jou zoeken die past bij het project of ontwikkelplan.

cncnederland.nl opereert volledig onafhankelijk van alle CNC bedrijven in Nederland en internationaal. Wij zien welke CNC bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie CNC bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van CNC bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!