Over ons

✓ Persoonlijke accountmanager
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken

Over CNCNederland

CNCNederland is opgericht door Christa Worp en Hugo Stevens. Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan CNC bedrijven opdrachten. Als CNC professionals weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen.

Niet ieder CNC bedrijf vindt bijvoorbeeld het frezen van aluminium even leuk, en andere houden niet zo van het draaien of kotteren van staal. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een CNC bedrijf die staat te popelen om met jouw ontwerp aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een CNC metaalbedrijf vindt dat graag met je werkt en het CNC bedrijf wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt CNCNederland een kleine fee.

Wij zijn onafhankelijk van alle CNC bedrijven

CNCNederland opereert volledig onafhankelijk van alle CNC bedrijven in Nederland. Wij zien welke CNC bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie CNC bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van CNC bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou.

We helpen je gratis aan een CNC bedrijf

Laat ons je helpen