Metaal frezen

Vind gratis jouw CNC metaalbedrijf voor metaal frezen

✓ Persoonlijke accountmanager
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk 3 CNC metaalbedrijven binnen 1 minuut voor CNC metaal frezen
Vraag direct 3 offertes op van CNC metaalbedrijven uit jouw regio, zodat je lokale en beschikbare CNC metaalbedrijven kunt prijs-vergelijken om vrijblijvend in te kunnen zien wat de kosten zijn voor CNC metaal frezen.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 februari 2024

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op cncnederland.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne Schipper

betaalbaar en professioneel

12 februari 2024

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via CNCNederland een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elisabeth Hermans

Strakke richtlijnen

9 februari 2024

Omdat we afhankelijk zijn van strakke richtlijnen waren we op zoek naar de geschikte organisatie. Onze ervaring is dat dit via CNC geen enkel probleem was.

- Klaas Huisman

Werkt goed dit

25 januari 2024

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. CNCNederland heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Adriana Smits

Prettige service

20 januari 2024

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt CNCNederland!

- Deborah Visser

Google is je grootste vriend

13 januari 2024

Een korte zoektocht op google bracht me naar CNCNederland. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike Scholten

Oplossingsgericht

2 januari 2024

Na een akkoord op een van de ffertes hebben we uitgebreid beraad gehad over ons project. De partij van keuze heeft een voorstel gedaan waardoor we het implementeren konden bewerkstelligen met een hoge buffer. Nu gaan we grote hoeveelheden automatiseren.

- Hendrik Dekker

Omvangrijke deskundigheid

28 december 2023

CNC Nederland heeft verstand van zaken. Offertes snel ontvangen en tegen een schappelijke prijs ons ontwerp kunnen uitrollen.

- Sebastiaan de Bruin

Zeer kundig

17 december 2023

De manier van de materialen bewerken is van hoge kwaliteit en zeer exact.

- Jasper Prins

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven

Metaal – Het bewerken van metaal voor foutloos resultaat

Ben je op zoek naar een adres om je metaal te laten frezen? Dan ben je bij CNCNederland op de juiste plek terecht gekomen. Metaal frezen hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, het is doorgaans een veel goedkopere oplossing dan de overige minder moderne vormen van metaalbewerking.

Op deze pagina of dit artikel lees je meer terug over metaal frezen, de voor- en nadelen en de invloed van CNC op het frezen van metaal. Wil je snel over je artikelen beschikken, sterk besparen op je productiekosten en een foutloze vertaling van je ontwerp naar het eindproduct? Dan is CNC metaal frezen de oplossing voor jouw bedrijf. Bekijk product of een artikel wat gemaakt wordt met CNC door de ogen van een professional. Lees in dit artikel alles wat je nodig hebt om een keuze te maken.

Denk ook eens aan:

metaal frezen

Frezen van vhm metaal (met een spiebaanfrees)

Het frezen van metaal heeft de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Waarbij de oorspronkelijke handmatige vorm van het frezen met een frees plaats heeft gemaakt voor de machinaal gestuurde frees, is dat inmiddels ook alweer achterhaalde technologie.

Vandaag de dag maken echte professionals gebruik van CNC frezen. CNC staat voor Computer Numeric Control en betekent feitelijk niets anders dan dat de machines door een hoogwaardige computer worden aangestuurd om zo metaalbewerking toe te passen. Er bestaat naast CNC frezen ook nog vele andere CNC toepassingen, waaronder bijvoorbeeld draaien.

CNC frezen zorgt voor een razendsnelle en nagenoeg foutloze massaproductie van ontwerp naar eindproduct. Doordat er weinig verspanend afval ontstaat bij CNC metaal frezen, zijn er relatief weinig grondstoffen nodig, worden er weinig afval kosten doorberekend en ben je als klant dus per definitie veel goedkoper uit.

Voor het frezen van sleuven wordt gebruik gemaakt van ‘vingerfrezen’. We maken verschil tussen twee soorten: de open sleuven en gesloten sleuven oftewel: spiebanen (met een spiebaanfrees).

De frees werkt op de mm nauwkeurig en maakt elk artikel precies zoals je het voor ogen hebt. Elk artikel wordt precies het aantal mm wat je voor ogen hebt en met dit artikel of deze artikelen kun jij op jouw beurt je eigen klanten weer tot een bezoek website uitnodigen om je verkopen te doen.

Weten welke kosten je bespaart met metaal frezen? Wij helpen graag!

Extra metaal frezen met Online CNC

Mocht je direct je ontwerp via Online CNC willen uploaden om zo inzicht te krijgen tot de kosten voor metaal frezen (vhm frees)? Dan ben je op de juiste plek bij CNCNederland. Je kunt via CNCNederland eenvoudig 3 offertes opvragen om op deze manier kosten te vergelijken en direct inzicht te krijgen in de verschillende bedrijven die je verder kunnen helpen.

Met behulp van jouw online ontwerp via online CNC kunnen de metaalbedrijven het vhm metaal frezen met een uiterste precisie, tot op de micro mm nauwkeurig. Je bent er op deze manier van verzekerd dat je een productie krijgt die exact is zoals je hebt ontworpen. Je loopt dus geen risico op misproductie, veel restafval of extreem lange productietijden. Met de metaal vhm frees wordt zeer nauwkeurig materiaal weggesneden, zodat het uiteindelijke product volledig conform het ingestuurde ontwerp is. Je komt dus niet voor verrassingen te staan en behoudt op die manier de volledige controle over het productieproces.

Onze experts gebruiken een zeer uitgebreid assortiment aan (nieuw) verspanend gereedschap. Dit bestaat uit bijvoorbeeld VHM freesjes in diverse maten, HSS frezen en VHM frezen, (korte) boren, printplaatboren, snijders, speciale PCB freesjes, graveerfrezen, radiusfrezen, houtfrezen, Vcarve frezen enz. Uiteraard nog veel meer categorieën en accessoires, maar dat is teveel en te technisch om hier allemaal uit te schrijven. Bezoek website van aanbieders om meer inzicht in de verschillende type frezen en accu te krijgen. Of hou het simpel en vraag gewoon een offerte aan. Wij doen de rest.

 

Frees metaal offerte aanvragen – korte doorlooptijd

Ben je nieuwsgierig wat metaal frezen (vhm frees) via CNC machines jouw bedrijf zou kunnen opleveren? Dan is het verstandig om verschillende CNC metaalbedrijven met elkaar te vergelijken. Niet alleen is de ene vhm frees anders dan de ander, maar het metaal frezen is absoluut een vak apart.

Snap je niets van onderdelen als kegelvorm, snijders, freesjes, hm stiftfrees, haakse, modelsnijders en vhm? Goed nieuws, dat hoeft ook niet.
Onze experts weten hier namelijk alles van. Het enige wat jij hoeft te doen is een offerte aanvragen om een persoonlijk advies te krijgen zonder
dat je alle technische details hoeft te snappen. In de offertes worden vaak de prijzen excl btw genoemd.

Onze offertes zijn op de mm nauwkeurig, net als het snijwerk van onze snijders. Wij verzenden de offertes direct naar je toe. Bezoek website zoals CNCNederland wanneer je meer inzicht wilt krijgen in artikelen of metaalbewerking. Wij helpen je graag.

Wij van CNCNederland werken alleen met de meest vakkundige bedrijven van Nederland, waardoor je zeker weet dat je (frees) ontwerp in goede handen is voor het CNC (vhm) metaal frezen bij een van onze partners.

Niet alleen ben je verzekerd van een offerte op maat, op de mm nauwkeurig, maar je weet ook nog eens zeker dat je nooit teveel betaalt omdat je verschillende gekwalificeerde aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Bespaar dus direct op je productiekosten en vraag 3 offertes aan via CNCNederland.

Wij zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren 3 passende offertes hebt, zodat je direct verder kunt in je (frees) productieproces. Wij zorgen voor de juiste vakmensen. Jij zorgt voor het unieke ontwerp. En samen zorgen we voor een interessante kostenbesparing en een eindproduct waar je trots op kunt zijn.

Vraag direct messcherpe offertes voor CNC metaal frezen aan!

Veelgestelde vragen over CNC metaal frezen

Elke industrie waar metalen of ander reeds genoemde (zie vraag over materialen) soorten. Denk bijvoorbeeld aan voertuigen, spoorwegen, luchtvaart maar ook aan bijvoorbeeld defensie. Feitelijk maar de soort industrie niet zoveel uit, wij werken met een breed netwerk aan professionals voor CNC dus wij kunnen voor elke industrie maatwerk leveren.

Graag zelfs! Juist omdat we met zoveel professionals samenwerken kunnen we uitermate precies de CNC professional voor jou zoeken die past bij het project of ontwikkelplan.

cncnederland.nl opereert volledig onafhankelijk van alle CNC bedrijven in Nederland en internationaal. Wij zien welke CNC bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie CNC bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van CNC bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!