CNC frezen

Goed, betaalbaar en snel CNC frezen

✓ Persoonlijke accountmanager
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk prijzen en levertijden van 3 CNC partijen binnen 1 minuut
Vraag direct 3 offertes op van CNC bedrijven, zodat je kunt vergelijken en vrijblijvend in kunt zien wat de kosten en levertijden zijn van jouw CNC gefreesde producten.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Partner met ervaring

1 juli 2024

Via CNC hebben wij onze partner gevonden op het gebied van medische technologie. Tevreden met het proces en de communicatie rondom de offertes en aflevering van onze onderdelen.

- Jacob Schouten

Content

25 juni 2024

De bewerking was simpel en kon daardoor tegen lage kosten. Tevreden.

- Angela Jansen

Deskundig

19 juni 2024

Veel deskundigheid aanwezig bij de partners van CNC Nederland.

- Christian de Jonge

Bewerking is van hoge norm

11 juni 2024

We zijn zeer tevreden met de kwaliteit. Eveneens het voortraject met CNC Nederland als de ‘eindpartij’ liep soepel.

- Marijke de Bruin

Nauwkeurig in productie

3 juni 2024

We zochten een partij die in staat zou zijn ons project en de betreffende onderdelen heel nauwkeurig te bewerken. Dat is zeer goed gelukt.

- Petra Vink

zeer rap geholpen

30 mei 2024

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via cncnederland.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Dave van Dam

Communicatie klantgericht

18 mei 2024

Eerlijke en ongecompliceerde communicatie kenmerken deze partij met betrekking tot het produceren van ons product.

- Nancy van de Brink

Snelle communicatie

14 mei 2024

Korte communicatielijnen en gereduceerde tarieven in verband met lange termijn samenwerking Content.

- Albert Sanders

Grote deskundigheid

9 mei 2024

Voor een partij met ervaring, ga voor CNC Nederland. Offertes rap ontvangen en tegen een schappelijke prijs ons project kunnen uitrollen.

- Esther van de Pol

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven

CNC Frezen – Vergelijk bedrijven die frezen met CNC

Ben je op zoek naar een vakkundige partij die voor jou kan CNC frezen? Dan ben je bij CNCNederland bij het juiste adres! Want CNC frezen is vakwerk en daarvoor ben je afhankelijk van de expertise van de partij die voor jou CNC gaat frezen.

CNC frezen is een techniek die al jarenlang zorgt voor uitmuntende precisie binnen de metaalbewerking. Binnen CNC hanteren we voornamelijk termen als CNC frezen, CNC draaien, 3-assig CNC frezen, 5-assig CNC frezen, 2D CNC frezen, 2.5D CNC frezen en 3D CNC frezen. Nog niet zo bekend met CNC frezen? Dan is het goed dat je onze website bezoekt! Wij vertellen je op deze website alles wat je maar moet weten over CNC frezen, freesmachines en bewerkingen van plaatwerk.

CNC Frezen is mogelijk voor metaalbewerking, maar ook hout en kunststof behoren doorgaans tot de mogelijkheden van veel bedrijven die doen aan frezen door middel van CNC aansturing. Wil je CNC frezen toepassen voor jouw bedrijf of productielijn? Dan bespaar je jezelf al gauw veel geld door dit uit te besteden aan een partij die CNC frezen kan toepassen op jouw productielijn.

Je houdt zelf de controle over het productieproces en krijgt je producten razendsnel geleverd. En dat alles tegen een messcherp tarief. Wat wil je nog meer? Wij leggen je graag alles uit over CNC frezen en wat er allemaal bij het frezen met een CNC gestuurde frees komt kijken.

Je kunt bij CNC frezen denken aan de verschillende opties:

cnc frezen

Wat is CNC Frezen

CNC Frezen staat voor het frezen via Computer Numerical Control (CNC). Het is een andere benaming voor door computergestuurde machines. De machines bewerken op hun beurt verschillende materialen om daar verschillende eindproducten van te maken.

Door ruwe grondstoffen aan het productieproces toe te voegen zorgen de CNC gestuurde machines ervoor dat deze zonder menselijke tussenkomst een eindproduct kunnen opleveren. CNC machines kom je vooral tegen in grote productiebedrijven die actief zijn in de sectoren metaal, kunststof, hout en glas. De reden dat deze grote bedrijven gebruik maken van CNC frezen is simpel.

De CNC machines die frezen worden eenmalig geprogrammeerd en vervolgens kunnen de CNC gestuurde machines het product oneindig produceren. Zo worden producten razendsnel, goedkoop en met weinig mankracht geproduceerd. En dat alles met computer nauwkeurige precisie!

Computer Numerical Control (CNC) en CAD

Zoals je inmiddels weet is Computer Numerical Control (of kortweg CNC) een verzamelterm voor computergestuurde machines. Maar ook op deze computers moet er iets gebeuren. Deze dienen geprogrammeerd te worden. Dat kan op de CNC machine zelf of met gebruik van specifieke software.

Deze software wordt ook wel CAD-software genoemd. CAD staat voor Computer Aided Manufacturing en maakt het mogelijk om de ontwerpen door te sturen naar de betreffende productiemachines.

Het voordeel van het gebruiken van CAD-software ten opzichte van het direct instellen op de CNC machines is dat het ontwerp sneller aangepast kan worden op CAD-software. Hierdoor kan een machine binnen het productieproces veel flexibeler en veelzijdiger worden ingezet. Wat indirect dus ook weer een positief effect heeft op zowel de doorlooptijd als de productiekosten van het CNC frezen.

Online CNC Frezen

Het voordeel van online CNC frezen is dat je er de deur niet voor uithoeft. Je vraagt eenvoudig via CNCNederland 3 offertes op en je maakt eenvoudig je vergelijking tussen vakkundige en gespecialiseerde CNC frees partijen.

Veel partijen die online CNC frezen aanbieden, beschikken over een digitaal portaal waarop je een ontwerp volledig kunt uploaden en kunt aanpassen naar je eigen wensen. Omdat CNC frezen vaak op de micro-millimeter nauwkeurig gaat kun je je ontwerp ook tot in dat detail doorgeven.

Vanuit het online CNC frees portaal wordt het ontwerp dan doorvertaald richting de machine die jouw producten zal gaan frezen. Afhankelijk van de complexiteit van je ontwerp zal dit direct op de CNC freesmachine worden ingevoerd of zal men kiezen voor het instellen via een CAD-ontwerp.

Afhankelijk van de complexiteit bestaat er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een vijfassige freesmachine. Standaard bestaat de frees uit een drieassige freesmachine, maar bij de complexere ontwerpen wordt regelmatig overgeschakeld naar een vijfassige machine die veel beter is ingericht om complexe ontwerpen te produceren.

Meer weten over 3-assig frezen of 5-assig frezen? We leggen de verschillen op beide informatiepaginas graag aan je uit.

3-assig of 5-assig frezen? Wij helpen je verder!

Cnc frees uitbesteden

CNC frezen uitbesteden

CNC frezen uitbesteden kan inmiddels aan steeds meer professionals. Dat is enerzijds prettig, want het geeft je veel verschillende partijen om uit te kiezen. Tegelijkertijd maakt dat het ook weer complex, want de ene partij is de andere niet. Niet elke partij is per definitie ervaren in het project waar jij mee aan de slag wilt.

Net als CNC frezen is het vinden van de juiste partij maatwerk. Wil je het CNC frezen uitbesteden? Dan is het verstandig om verschillende aanbieders van CNC frezen even naast elkaar te zetten en deze te vergelijken. Je weet dan dat je niet teveel betaalt en dat je product volledig naar eigen inzicht en wens tot stand kan komen.

Bij CNCNederland werken wij alleen met zeer ervaren CNC bedrijven. Waardoor jouw ontwerp altijd gegarandeerd is van de juiste aandacht, zorg, snelheid, afwerking en dat allemaal nog eens tegen lage kosten. Het voordeel van CNC frezen uitbesteden is dat je zelf geen machines of CNC apparatuur nodig hebt. Je laat het frezen dus over aan bedrijven die de kostbare investering in machines al hebben gedaan.

Je hoeft je dus alleen maar te richten op het ontwerp en je uiteindelijke product en kunt de rest van het hele productieproces en alles wat daarbij komt kijken met een gerust hart aan de professionals over laten. En dat is natuurlijk wel een prettig gevoel!

CNC Frezen offerte aanvragen

Wil jij ook frezen via een vakkundig bedrijf? Onze professionals maken je ontwerp op de mm nauwkeurig. CNC helpt de industrie al vele jaren naar een zo krachtig, goedkoop, snel en duurzaam mogelijk productieproces. Waarom pluk jij daar met jouw bedrijf niet ook de vruchten van?

CNC frezen zorgt ervoor dat jij nooit teveel betaalt voor je massa-productie of voor je extreem gedetailleerde ontwerp. De mogelijkheden zijn veel uitgebreider dan dat je momenteel voor mogelijk houdt. Laat je alleen daarom al inspireren door via CNCNederland [offertes-c] offertes aan te vragen.

De offerteaanvraag is geheel vrijblijvend, gratis en zorgt ervoor dat je eenvoudig en snel verschillende vakkundige CNC frees bedrijven kunt vergelijken. Zo betaal je nooit te veel en weet je precies waar je met je aanvraag aan toe bent.

Direct inzicht in de kosten en een partij die met je meedenkt. Dat maakt het frezen van jouw klus een stuk eenvoudiger. Laat het met een gerust hart over aan de specialist en laat je ontzorgen en bijstaan. Het frezen van jouw freeswerk is dankzij de CNC machines nog nooit zo makkelijk, snel en goedkoop geweest. Ontdek het zelf en vraag vandaag nog de offertes aan.

Vraag direct offertes aan voor CNC frezen!

Veelgestelde vragen over CNC frezen bij CNCNederland

Elke industrie waar metalen of ander reeds genoemde (zie vraag over materialen) soorten. Denk bijvoorbeeld aan voertuigen, spoorwegen, luchtvaart maar ook aan bijvoorbeeld defensie. Feitelijk maar de soort industrie niet zoveel uit, wij werken met een breed netwerk aan professionals voor CNC dus wij kunnen voor elke industrie maatwerk leveren.

Graag zelfs! Juist omdat we met zoveel professionals samenwerken kunnen we uitermate precies de CNC professional voor jou zoeken die past bij het project of ontwikkelplan.

cncnederland.nl opereert volledig onafhankelijk van alle CNC bedrijven in Nederland en internationaal. Wij zien welke CNC bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie CNC bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van CNC bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!