CNC bedrijf Assen

Zoek jij een expert voor jouw CNC metaalbewerking in Assen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat iedereen die zoekt naar CNC metaalbewerking Assen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

CNCNederland doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle CNC bedrijven uit Assen zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

CNC metaalbewerking Assen gezocht?

Een CNC bedrijf in Assen vinden

CNC metaalbewerking Assen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven

cnc metaalbewerking vergelijken

Vergelijken van CNC metaalbewerking in Assen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Assen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij bedrijven en ondernemers uit Stadskanaal, Slochteren en Veendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een vakkundige partner in CNC metaalbewerking.

CNC metaalbewerking Assen vinden

Een betaalbare en geschikte CNC metaalbewerking vinden in Assen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een CNC metaalbedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een CNC metaalbedrijf in Assen. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Waarom CNC Assen

In de metaalbewerking industrie is CNC een veelgebruikte term. CNC is een afkorting van Computer Numerical Control. Dit houdt in dat hardware om metaal in de juiste vorm te vrezen volkomen computergestuurd is en zonder dat hier mensenhanden aan te pas komen. Met behulp van de computer zorgt de machine ervoor dat het concept gemakkelijk en volmaakt wordt verwerkt tot een fabrikaat. Het concept wordt eerst via ontwerpsoftware ingevoerd, waarna de CNC frees automatisch aan de slag gaat. CNC draai en frees techniek stamt uit de jaren 50 en is uitgevonden in de Verenigde Staten. Tijdens de oorlog met Korea was er behoefte aan vliegtuigen en wapensystemen. Met de CNC techniek konden er op grote schaal snel metalen onderdelen in massaproductie gemaakt worden.

Aanvankelijk werd er gewerkt met analoge freesmachines, maar tegenwoordig is de CNC techniek zo ver dat deze volledig digitaal is. De digitalisering heeft het CNC frezen nog gemakkelijker gemaakt. Wanneer een fabrikaat een bijstelling moet krijgen, hoeft niet de hele machine aangepast te worden, zoals wel het geval was met analoge CNC. Het gebruik van CNC is in de metaalindustrie meer regel dan uitzondering geworden. Indien je CNC Assen zoekt, dan vind je beslist een metaalbewerkingsbedrijf die met deze techniek werkt.

Persoonlijke hulp nodig?

Customer Succes manager Christa Worp Christa Worp
Customer Succes manager bij cncnederland.nl
Partnermanagement98%
Accountmanagement90%
Communicatie93%

Ik help je graag

CNC draai en frees prijzen vergelijken Assen

Wanneer je op zoek bent naar een CNC metaalbewerkingsbedrijf in Assen of omgeving voor het uitvoeren van jouw opdrachten, dan hoef je zelf niet langer meer te zoeken. Bij CNCNederland koppelen wij je aan een CNC metaalbewerkingsbedrijf in Assen wat helemaal voldoet aan je wensen en budget.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen. Je krijgt dan meteen de meest aantrekkelijke prijzen van CNC metaalbewerkingsbedrijven die jou kunnen helpen. Zo kun je zeer gemakkelijk de CNC prijzen met elkaar vergelijken en een keuze maken uit het bedrijf die het goedkoopste is, de allerbeste voorwaarden heeft of waarvan jij een fijne samenwerking verwacht.

Wil je meer weten over CNC draaien en CNC frezen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over CNC draaien en frezen.

Op zoek naar CNC metaalbewerking in Assen?

Meer info over CNC draaien en CNC frezen

Klik op ‘Meer info over CNC draaien en CNC frezen’ om hier alles over te lezen!

CNC frezen Assen

CNC frezen is in gelijkenis met overige metaalbewerkingstechnieken die niet door een computer aangestuurd zijn heel modern. Het grootste voordeel van CNC technologie is de hoge mate van nauwkeurigheid, waardoor vrijwel elk fabrikaat slaagt. Met een CNC metaalbewerkingsbedrijf Assen ben je gegarandeerd van een haarscherp en volmaakt eindresultaat. Productiefouten komen niet of amper voor. Uiteraard moeten alle bijzonderheden goed in de computerprogramma`s worden ingevoerd. Als dit het geval is, dan zullen er tijdens de vervaardiging geen onjuistheden ontstaan.

Doordat CNC metaalbewerking zo nauwkeurig is, zijn er ook minimale grondstoffen nodig en ontstaat er amper nog afval. En dat is uiteraard weer goed voor de kosten die je moet maken. Grondstoffen en afval worden normaliter doorberekend. Zo blijf je de concurrentie een stapje voor omdat de kostprijs van je producten lager ligt. Tenslotte is het voordeel dat de doorlooptijd veel korter is. De producten worden snel vervaardigd, zodat jij ze weer razendsnel in de winkel kunt hebben liggen.

Ook voor aluminium frezen kun je uitstekend bij CNCNederland terecht!

Alles weten over CNC frezen voor jouw bedrijf?

Meer info over CNC frezen

Direct verschillende CNC metaalbewerkingbedrijven vergelijken om te besparen op de kosten

Metaalbewerking Assen

Als men het heeft over metaalbewerking in Assen dan kan men een aantal zaken bedoelen. Er bestaat uiteraard ambachtelijke metaalbewerking, waarin een edelsmid of metaalbewerker handmatige metaalbewerking toepast. Tegenwoordig is het echter gebruikelijker dat dit met hulp van machines gebeurt.

CNC metaalbewerking in Assen is daar weer de navolgende stap in. CNC metaalbewerking draait helemaal om computer geprogrammeerde machines die snel en foutloos metaal kunnen bewerken tegen erg lage onkosten.

Nieuwsgierig wat CNC voor jouw produktieproces kan betekenen? Zoek dan niet verder! Je kunt bij ons terecht voor prijsopgaves in CNC metaalbewerking voor de volgende manieren van metaalbewerking in Assen:

Vergelijk CNC metaalbewerking in regio Assen

Nu CNC metaalbewerking Assen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu CNC metaalbewerking Assen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Metaalbewerkingsbedrijf Assen

Via CNCNederland vind je eenvoudig verschillende metaalbewerkingsbedrijven in Assen of je streek voor het frezen, draaien of andere CNC technieken. Via ons krijg je altijd een aanbod van bedrijven die bijna alle metaalbewerkingstechnieken aanbieden, gebruikmaken van de modernste machines en die werken met diverse metaalsoorten. Je kunt immers ook overige metaalsoorten in je producten gebruiken, zoals aluminium of staal.

Vul vandaar hier het online invulformulier in en vergelijk CNC prijzen van diverse metaalbewerkingsbedrijven in Assen en omstreken. Wij koppelen je vervolgens gemakkelijk aan een geschikt metaalbewerkingsbedrijf in Assen. Dit scheelt jou weer tijd en moeite in een onnodige zoektocht. Gebruik daarom onze diensten, wij zorgen voor de rest.

Wil je meer weten over CNC metaalbewerking en metaal frezen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over CNC metaal frezen.

Verspanen Assen

Het verspanen is een vertrouwd begrip binnen de metaalbewerking in Assen. Het woord verspanen is herkomstig van het restproduct van verspanen, de spanen zelf. Er zijn verscheidene technieken die onder verspanende technieken vallen. Desalniettemin heeft verspanen allemaal als einddoel om een eindproduct te fabriceren uit grondstoffen.

Door de grondstof te bewerken, als voorbeeld door metaal weg te slijpen, krijgt het werkstuk langzaam zijn definitieve vorm. De krullen die bij het slijpen vormen zijn dus de spanen van het verspanen. Er zijn behalve verspanen in Assen ook technieken die niet-verspanend zijn. Denk als voorbeeld aan lassen of buigen. Hierbij vormen geen spanen. Klinkt de expeditie naar vakkundige bedrijven die voor jou in Assen kunnen verspanen uitputtend? Dan kun je voor gratis, vrijblijvende en snelle offertes van metaalbewerkingsbedrijven in Assen terecht bij CNCNederland.

Liever direct een ontwerp uploaden? Dat kan eenvoudig via online cnc!

Benieuwd naar de kosten voor het uitbesteden van verspanen in Assen?

Bekijk de kosten verspanen uitbesteden

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor verspanen in Assen te berekenen.

Veelgestelde vragen over CNC metaalbewerking in

Assen

Elke industrie waar metalen of ander reeds genoemde (zie vraag over materialen) soorten. Denk bijvoorbeeld aan voertuigen, spoorwegen, luchtvaart maar ook aan bijvoorbeeld defensie. Feitelijk maar de soort industrie niet zoveel uit, wij werken met een breed netwerk aan professionals voor CNC dus wij kunnen voor elke industrie maatwerk leveren.

Graag zelfs! Juist omdat we met zoveel professionals samenwerken kunnen we uitermate precies de CNC professional voor jou zoeken die past bij het project of ontwikkelplan.

CNCNederland opereert volledig onafhankelijk van alle CNC bedrijven in Nederland. Wij zien welke CNC bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie CNC bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van CNC bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

CNC professionals in Assen

Ontzorging in samenwerking

21 september 2023

Wij zijn in het algehele proces (vanaf offerte tot nu na bewerking) ontzorgd.

- Nancy van der Meulen

Professionele partner

11 september 2023

CNC Nederland is een gewaardeerde partner met betrekking tot onze industriële projecten. Zij werken uitsluitend met experts die hun vak werkelijk begrijpen en ons voorzien van de productie van onderdelen voor een goede prijs.

- Tom Dekker

Secure afwerking

5 september 2023

Zeer bepalend voor ons is de afwerking van de onderdelen. Dit is voorafgaand besproken en meegenomen in de contractafspraken. Resultaat is verbluffend, zeer content.

- Ivo Timmermans

Resultaat onder tijdsdruk

27 augustus 2023

Full disclosure in communicatie en strakke planning nadat we akkoord zijn gegaan met de offerte.

- Marije Vink

Deskundig

26 augustus 2023

Experts in CNC bewerking voorhanden.

- Jacobus van Dongen

Nauwkeurig in productie

13 augustus 2023

We zochten een partij die in staat zou zijn ons project en de betreffende onderdelen heel nauwkeurig te bewerken. Dat is zeer goed gelukt.

- Rob Koster

Communicatie oplossingsgericht

7 augustus 2023

Open en ongecompliceerde communicatie kenmerken deze partij met betrekking tot het produceren van ons product.

- Rutger van der Horst

Gewaardeerde partner

31 juli 2023

CNC Nederland is een gewaardeerde bondgenoot. Zij lopen met de experts qua modernisering en digitalisering mooi voorop. We hebben offertes aangevraagd voor zowel draai producten als voor frezen, waarna we ons project snel hebben uitgerold.

- Sebastiaan Schipper

Klantgericht

26 juli 2023

CNC Nederland heeft de klant vooraan staan. Oog voor detail en de CNC organisatie van onze keuze was zeer flexibel in het meedenken. Ons dagelijks werk zit in quick response management. De CNC organisatie is snel in staat om een uitkomst te bieden.

- Willem de Koning

Uitgelichte CNC bedrijven uit Assen

Pit-Tech

Ambachtsweg 5
9482 WD Tynaarlo
Nederland

06 10380795
https://www.pit-tech.nl/

Popken Metaal B.V.

Spanjelaan 15
9403 DN Assen
Nederland

0592 342 131
http://www.popken.nl/

Bekaert Combustion Technology BV

J.C. van Markenstraat 19
9403 AR Assen
Nederland

0592 345 145
http://www.bekaert.com/heating