CNC bedrijf Leeuwarden

Behoefte aan een ijzersterk CNC bedrijf in Leeuwarden dat bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat iedereen die zoekt naar CNC metaalbewerking Leeuwarden verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

CNCNederland doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle metaalbewerkingsbedrijven uit Leeuwarden zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

CNC metaalbewerking Leeuwarden gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

CNC metaalbewerking Leeuwarden
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven

cnc metaalbewerking vergelijken

Vergelijken van CNC metaalbewerking in Leeuwarden gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Leeuwarden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij bedrijven en ondernemers uit Wognum, Sneek en Wervershoof bijvoorbeeld ook geholpen aan een vakkundige partner in CNC metaalbewerking.

CNC metaalbewerking Leeuwarden vinden

Een betaalbare en geschikte CNC metaalbewerking vinden in Leeuwarden kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een CNC metaalbedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een CNC metaalbedrijf in Leeuwarden. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Waarom CNC Leeuwarden

CNC is een vakterm die je veel ziet in de metaal industrie. De afkorting CNC staat voor Computer Numerical Control. Dit houdt in dat apparatuur om metaal in de juiste vorm te vrezen compleet computergestuurd is en zonder dat hier mensenhanden aan te pas komen. Het product wordt uiterst accuraat uitgesneden, zodat je foutloze werkstukken krijgt. Het ontwerp wordt eerst via ontwerpsoftware ingevoerd, waarna de CNC frees automatisch aan de slag gaat. CNC draai en frees techniek stamt uit de jaren 50 en is uitgevonden in de Verenigde Staten. Tijdens de oorlog met Korea was er behoefte aan vliegtuigen en wapensystemen. Dankzij de hulp van CNC konden er snel gigantisch veel onderdelen vanuit massaproductie worden geproduceerd.

Oorspronkelijk werd er gewerkt met analoge freesmachines, maar hedendaags is de CNC techniek zo ver dat deze compleet digitaal is. Dankzij de digitalisering is CNC nog sneller, preciezer en goedkoper geworden. Het voordeel van de digitale aanpak is dat niet de gehele machine vervangen hoeft te worden bij een wijziging in het ontwerp. Het gebruik van CNC is in de metaalindustrie meer regel dan uitzondering geworden. Wanneer je CNC Leeuwarden zoekt, dan vind je vast een metaalbewerkingsbedrijf die met deze techniek werkt.

Persoonlijke hulp nodig?

Customer Succes manager Christa Worp Christa Worp
Customer Succes manager bij cncnederland.nl
Partnermanagement98%
Accountmanagement90%
Communicatie93%

Ik help je graag

CNC draai en frees prijzen vergelijken Leeuwarden

Ben je op zoek naar een CNC metaalbedrijf in Leeuwarden? Zoek niet verder. Bij CNCNederland koppelen wij je aan een CNC metaalbewerkingsbedrijf in Leeuwarden wat volledig voldoet aan je wensen en budget.

Indien je een online formulier invult kun je hier onmiddellijk mee aan de slag. Je krijgt dan meteen de meest aantrekkelijke tarieven van CNC metaalbewerkingsbedrijven die jou kunnen helpen. Op deze manier kom je tot een uiterste besparing op je productiekosten voor CNC metaalbewerking in Leeuwarden.

Wil je meer weten over CNC draaien en CNC frezen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over CNC draaien en frezen.

Op zoek naar CNC metaalbewerking in Leeuwarden?

Meer info over CNC draaien en CNC frezen

Klik op ‘Meer info over CNC draaien en CNC frezen’ om hier alles over te lezen!

CNC frezen Leeuwarden

Bij CNC frezen Leeuwarden wil je niet voor het eerste de beste bedrijf gaan. CNC frezen is een specialisme, ook in Leeuwarden. Je hebt natuurlijk erg veel tijd en aandacht in een design gestopt, dus je wilt dat dat design deskundig en secuur wordt verwerkt tot een eindproduct voor je firma in Leeuwarden.

Omdat CNC frezen in Leeuwarden door middel van computerprogramma`s wordt geprogrammeerd in de machines, is de waarschijnlijkheid op onjuistheden enorm beperkt. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van een eindproduct wat helemaal voldoet aan je verwachting, nagenoeg perfect is en waarvan elk stuk gelijk is aan een ander.

Omdat het productieproces volkomen automatisch verloopt, is er ook een minimale hoeveelheid grondstoffen nodig en ontstaat er nauwelijks afval. Daardoor zijn de kosten laag en ligt de productiesnelheid geweldig hoog. Dankzij het CNC frezen in Leeuwarden wordt je voorzien van een nauwkeurig fabrikaat, wat ook nog eens goedkoop en gauw aan je kan worden uitgeleverd. Je producten zijn vlug klaar en je kunt deze daarom dus gauw in Leeuwarden op de markt brengen.

Ook voor aluminium frezen kun je uitstekend bij CNCNederland terecht!

Alles weten over CNC frezen voor jouw bedrijf?

Meer info over CNC frezen

Direct verschillende CNC metaalbewerkingbedrijven vergelijken om te besparen op de kosten

Metaalbewerking Leeuwarden

Ben je op zoek naar een uiterst gedetailleerd resultaat? Dan is CNC frezen in Leeuwarden een van de meest moderne oplossingen in metaalbewerking. Maar CNC metaalbewerking in Leeuwarden gaat verder dan freestechnieken. Een andere optie voor frezen is lasersnijden. Een laser snijdt met uiterste precisie door het metaal heen en kan hierdoor zeer gedetailleerd werken. Deze bundel bestaat uit een diameter van zelfs kleiner dan een millimeter.

Door de intensiteit van het laserlicht, zal het metaal versmelten en verdampen en kunnen accuraat stukken uitgesneden worden. Heb je producten nodig, waarbij plaatmetaal gebogen moet worden? Dan gaat het om de metaalbewerkingstechniek kanten. Voor kanten gebruikt men een stansmachine, met een matrijs in een V-vorm. De plaat metaal wordt hier ingedrukt en netjes gevouwen.

Naast het lasersnijden met CNC bestaat er ook plasmasnijden. Een plasma snijmachine verhit tot wel 30 duizend graden Celcius, waardoor er uiterst zorgvuldig kan worden gezorgd dat het metaal smelt. Ook de plasma snijmachine wordt door een CNC programmatuur aangestuurd en is een uitzonderlijk nauwkeurige technologie.

Wanneer je op zoek bent naar een techniek om het metaal in je artikelen te versterken kan de techniek van gladwalsen worden gebruikt. Door het metaal plat te walsen wordt het oppervlakte minder ruw en wordt de hardheid van het metaal verhoogd. Wanneer je kiest voor een bedrijf in metaalbewerking Leeuwarden dan is de kans enorm dat ze meerdere technieken kunnen inzetten.

Vergelijk CNC metaalbewerking in regio Leeuwarden

Nu CNC metaalbewerking Leeuwarden vergelijken

Klik op de knop ‘Nu CNC metaalbewerking Leeuwarden vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Metaalbewerkingsbedrijf Leeuwarden

Via CNCNederland vind je eenvoudig verschillende metaalbewerkingsbedrijven in Leeuwarden of jouw streek voor het frezen, draaien of andere CNC technieken. Je krijgt meteen inzicht in de kosten en opties vanuit meerdere metaalbewerkingsbedrijven in Leeuwarden. Ze werken met verschillende CNC technieken en je kunt een metaalbewerkingsbedrijf in Leeuwarden inzetten voor verscheidene metaalsoorten. Je kunt namelijk ook verschillende metaalsoorten in je producten gebruiken, zoals aluminium of staal.

Gemakkelijk en snel CNC prijzen voor metaalbewerkingsbedrijven in Leeuwarden vergelijken? Vul dan onmiddellijk het aanvraagformulier in. Wij koppelen je vervolgens gemakkelijk aan een geschikt metaalbewerkingsbedrijf in Leeuwarden. Wanneer je zelf op zoek moet, dan kun je nogal aan het zoeken raken en die tijd kun je wel beter besteden. Gebruik daarom onze service, wij zorgen voor de rest.

Wil je meer weten over CNC metaalbewerking en metaal frezen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over CNC metaal frezen.

Verspanen Leeuwarden

Verschillende metaalbewerkingstechnieken kunnen samengevat worden onder het begrip verspanen. Verspanen is in de metaalbewerkingsindustrie een welbekende bewoording. Verspanen kan handmatig gebeuren, maar ook machinaal, zoals met een CNC machine. Verspanen is eigenlijk het wegnemen van materiaal zodat het fabrikaat zijn vorm krijgt zoals dat in een concept is vastgesteld. De term verspanen is tot stand gekomen omdat er gedurende het metaalbewerken krullen of restafval ontstaat. Deze krullen worden spanen genoemd.

Er zijn ook metaalbewerkingstechnieken waarbij er geen spanen ontstaan, dit wordt een niet-verspanende technologie genoemd. Het allerbeste voorbeeld van spanen is als je met je mes boter afschaaft. Deze krullen zijn dan de spanen. Ben je op zoek naar een metaalbewerkingsbedrijf in Leeuwarden wat ook in Leeuwarden verspanen voor je fabrikaat kan toepassen? Krijg dan meteen inzicht in de CNC tarieven in Leeuwarden door het formulier in te vullen.

Liever direct een ontwerp uploaden? Dat kan eenvoudig via online cnc!

Benieuwd naar de kosten voor het uitbesteden van verspanen in Leeuwarden?

Bekijk de kosten verspanen uitbesteden

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor verspanen in Leeuwarden te berekenen.

Veelgestelde vragen over CNC metaalbewerking in

Leeuwarden

Elke industrie waar metalen of ander reeds genoemde (zie vraag over materialen) soorten. Denk bijvoorbeeld aan voertuigen, spoorwegen, luchtvaart maar ook aan bijvoorbeeld defensie. Feitelijk maar de soort industrie niet zoveel uit, wij werken met een breed netwerk aan professionals voor CNC dus wij kunnen voor elke industrie maatwerk leveren.

Graag zelfs! Juist omdat we met zoveel professionals samenwerken kunnen we uitermate precies de CNC professional voor jou zoeken die past bij het project of ontwikkelplan.

CNCNederland opereert volledig onafhankelijk van alle CNC bedrijven in Nederland. Wij zien welke CNC bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie CNC bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van CNC bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

CNC professionals in Leeuwarden

Communicatie klantgericht

14 mei 2023

Eerlijke en ongecompliceerde communicatie kenmerken deze organisatie met betrekking tot het produceren van ons product.

- Ronald van den Heuvel

Content met resultaat

13 mei 2023

Kwaliteit stond voorop wat betreft dit project en concept. Door het aanbod ( offertes bij CNC Nederland) konden we het freeswerk via een vierassige bank laten uitvoeren.Dit sloot naadloos aan bij wat we zochten. Eindproduct is uitermate goed opgeleverd.

- Hanneke Wolters

Goed afgehandeld

4 mei 2023

Dienstverlenend en soepele communicatie onderling. Eerlijke prijs.

- Susanne Scholten

Gewaardeerde partner

23 april 2023

CNC Nederland is een gewaardeerde partner. Zij lopen met de specialisten qua modernisering en digitalisering mooi voorop. Volledig contactloos inmeten

- Martine Smits

Vakkundig

17 april 2023

Veel deskundigheid aanwezig bij de partners van CNC Nederland.

- Nancy de Jong

Prima fabricage

15 april 2023

Door de volkomen geacclimatiseerde productiehal konden onze onderdelen hoogwaardig vervaardigd worden. Van prijsopgave tot eindproduct raden wij CNC Nederland aan.

- Eva Kuipers

Partner met ervaring

6 april 2023

De juiste partner gevonden in onze branche (medische technologie). Vergenoegd met het traject en de communicatie rondom de offertes en aflevering van onze onderdelen.

- Sabine Blom

Eerlijke kosten

28 maart 2023

We konden vlug in productie. Tarieven via offertes waren keurig.

- Erik Bakker

Grote expertise

22 maart 2023

CNC Nederland heeft verstand van zaken. De kosten vielen binnen ons budget en konden daarom vlot door naar productie.

- Vanessa Kuiper

Uitgelichte CNC bedrijven uit Leeuwarden

IJzerShop

Venusweg 15
8938 BC Leeuwarden
Nederland

0900 2502500
https://www.ijzershop.nl/

ECM Technologies/ EC-Profile

Orionweg 55
8938 AG Leeuwarden
Nederland

06 22379750
http://electrochemicalmachining.com/

Van der Meulen Metaal BV

Einsteinweg 16
8912 AP Leeuwarden
Nederland

058 213 0402
http://www.vdmm.nl/