Constante en hoge kwaliteit van laswerk met robotlassen

Vind een metaalbedrijf voor het robotlassen via CNC metaalbewerking

✓ Persoonlijke accountmanager
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk 3 CNC metaalbedrijven binnen 1 minuut voor CNC metaalbewerking voor robotlassen
Vraag direct 3 offertes op van CNC metaalbedrijven uit jouw regio, zodat je lokale en beschikbare CNC metaalbedrijven kunt prijs-vergelijken om vrijblijvend in te kunnen zien wat de kosten zijn van CNC metaalbewerking voor het robotlassen.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Scherpe prijzen

31 december 2021

Een juiste relatie voor het bewerken van meerdere materialen tegen een scherpe geoffreerde prijs.

- Martin Veenstra

Oplossingsgericht

19 december 2021

Veelal overleg gehad over onze producten. Het CNC bedrijf kwam met de mogelijkheid om een eenvoudige implementatie te verwezenlijken met een hoge buffer. Daardoor dus grote hoeveellheden kunnen computeriseren.

- Gerrit Mol

Content met uitrol project

13 december 2021

Ons ontwerp behoefte hoge kwaliteit. We kregen een aanbod via CNC van een organisatie die het freeswerk via een vierassige bank aanbiedt. Dit sloot naadloos aan bij wat we zochten. Eindproduct is zeer goed opgeleverd.

- Dirk van de Pol

Toegewijde zakenpartner gevonden

5 december 2021

Zeer tevreden over het eindproduct na snel de offertes te hebben gekregen.

- Edwin van der Heijden

Erg tevreden

3 december 2021

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van CNCNederland. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Martijn Evers

Tevreden met resultaat

26 november 2021

Kwaliteit stond voorop wat betreft dit onderzoek en concept. Via het aanbod ( offertes bij CNC Nederland) konden we het freeswerk via een vierassige bank laten uitvoeren.Dit bleek precies wat we nodig hadden. Eindproduct is uitermate goed opgeleverd.

- Natasja Kramer

Geen linkedin nodig

14 november 2021

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij cncnederland.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerardus Willems

Snelle match via cncnederland.nl

8 november 2021

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop cncnederland.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jeffrey van de Wal

Deskundige in bewerken

1 november 2021

De partij van keuze levert nu een tal essentiële bewerkte onderdelen van onze producten. Tijdens het traject naar bewerking was het meedenken, de expertise en de flexibiliteit in mogelijkheden echt hoogstaand.

- Marleen de Vries

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 67 reviews)
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven

Constante en hoge kwaliteit van laswerk met lasrobots

In de metaalbewerking wordt zeer veel gelast. Lassen is nodig om metalen onderdelen op een stevige en nette manier met elkaar te verbinden. Tevens is lassen een relatief goedkope manier om metaalonderdelen met elkaar te verbinden. Handmatig lassen, vooral van producten die in massa zijn gemaakt, is eigenlijk onbegonnen werk. Daarom hebben veel metaalbewerkingsbedrijven een lasrobot. Robotlassen heeft dan ook vele voordelen ten opzichte van het handmatig lassen.

Wat is bewerken met een lasrobot?

Het is niet zo dat met robotlassen een andere lastechniek wordt toegepast dan met handmatig lassen. lasrobots maken meestal gebruik van MIG lassen of MAG lassen. Het grote verschil, is dat het lasproces volledig geautomatiseerd is. Er komen dus geen mensenhanden meer aan te pas om metalen onderdelen met elkaar te verbinden. De lasrobot kan verschillende uiterlijke kenmerken hebben, waarbij de auto-industrie helemaal voorop loopt met lasrobots met grote armen. Deze armen zijn zeer flexibel en kunnen op diverse plekken onderdelen aan elkaar lassen. Eenmaal geprogrammeerd, zullen ze telkens een herhalende beweging maken, waardoor in korte tijd veel producten gelast kunnen worden. Robotlassen is daarom kostenbesparend, er kunnen zowel kleine als grote aantallen gelast worden en er wordt met grote precisie gelast.

De voordelen van Robotlassen

Robotlassen is kostenbesparend. Bij het handmatig lassen komen er twee soorten kosten om de hoek kijken, namelijk arbeidskosten en de productietijd. Beide kosten kunnen met robotlassen drastisch naar beneden worden gehaald. Een lasrobot stel je eenmaal in en hij gaat oneindig lang door. Er kan dus een constante aanvoer van producten zijn, die gelast moeten worden. De productietijd zal hierdoor flink dalen. Arbeidskosten zijn er nauwelijks, afgezien van de mensen die de lasrobot moeten instellen. Nadat deze is ingesteld, hoeven er geen mensenhanden meer aan te pas te komen. Daarnaast is de kwaliteit die robotlassen levert vele malen hoger dan handmatig lassen en zeer constant. Het meeste profijt uit de kostenbesparing haal je door de lasrobot massaproductie uit te laten voeren.

Onderzoek wat robotlassen voor jouw productie kan betekenen!

Ook voor kleinere productie-aantallen

Er wordt vaak gedacht dat robotlassen erg duur is en dat hier tegenover dan ook massaproductie moet staan om rendement te behalen. De aanschaf van een lasrobot kan zeker prijzig zijn, maar dat ze alleen voor massaproductie in gezet kunnen worden is een misverstand. Vooral met de huidige lasrobots is het veel gemakkelijker om deze in te stellen. Een lasrobot kan zeer nauwkeurig ingesteld worden, ook voor een kleinere serieproductie en tegen lagere kosten. Hoewel massaproductie uiteraard het meest efficiënt is, kun je ook tegen relatief lage kosten gebruikmaken van robotlassen als je maar een kleine productie hebt.

Uiterst nauwkeurig, dus hoge kwaliteit

Ten opzichte van handmatig lassen is de kwaliteit van het laswerk met robotlassen natuurlijk niet te vergelijken. Uiteraard kan met handmatig lassen ook een hoge kwaliteit bereikt worden, maar geen constante kwaliteit. De kwaliteit kan per product verschillen en daarnaast zit er een grens aan wat mensen per dag kunnen lassen. Dit is bij robotlassen geen enkel probleem. Eenmaal ingesteld, zal de lasrobot de handeling bij ieder product op de exact dezelfde wijze blijven herhalen. Met de nieuwe techniek van een lasdraad blijven volgen, gaat de kwaliteit van de productie enorm omhoog, maar zonder dat de kosten stijgen. Met robotlassen heb je altijd de zekerheid van optimale kwaliteit.

CNC prijzen vergelijken

Robotlassen is tegenwoordig heel goed te combineren met CNC frezen. Mede doordat het frezen en robotlassen volledig computergestuurd zijn door middel van de CNC techniek, kan het productieproces nog sneller plaatsvinden en kunnen en kan er een grotere kostenbesparing bereikt worden. Als jij producten of onderdelen hebt die ook gelast moeten worden door middel van robotlassen, dan kun je hier een formulier invullen om CNC prijzen te vergelijken. Na het opsturen van het formulier krijg je prijzen van verschillende metaalbewerkingsbedrijven in je postvak. Zo kun je om simpele wijze CNC prijzen vergelijken, waardoor je je producten goed kunt laten frezen én lassen bij de partij die jou het beste aanbod stuurt.

Onze specialisten werken enkel op hoog niveau. Alleen de beste machines worden gebruikt voor laswerk om jouw materialen te bewerken. Of je nu een bv hebt of niet, of je nu in Hengelo of Amsterdam (of ergens anders) zit, we hebben tig experts die graag met jou het hoogst haalbare niveau op kwaliteit halen. Een vrijblijvende offerte is zo aangevraagd! Je hoeft enkel het formulier op de website in te vullen. Stop met zoeken via google, wij regelen het voor je.

Vraag direct offertes aan voor CNC robotlassen en metaalbewerking!

Veelgestelde vragen over CNC metaalbewerking en robotlassen

Elke industrie waar metalen of ander reeds genoemde (zie vraag over materialen) soorten. Denk bijvoorbeeld aan voertuigen, spoorwegen, luchtvaart maar ook aan bijvoorbeeld defensie. Feitelijk maar de soort industrie niet zoveel uit, wij werken met een breed netwerk aan professionals voor CNC dus wij kunnen voor elke industrie maatwerk leveren.

Graag zelfs! Juist omdat we met zoveel professionals samenwerken kunnen we uitermate precies de CNC professional voor jou zoeken die past bij het project of ontwikkelplan.

cncnederland.nl opereert volledig onafhankelijk van alle CNC bedrijven in Nederland en internationaal. Wij zien welke CNC bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie CNC bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van CNC bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!