Is het gebruik van 3D Hubs een goede optie?

Vind een metaalbedrijf voor persoonlijk contact bij CNC metaalbewerking.

✓ Persoonlijke accountmanager
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk 3 CNC metaalbedrijven binnen 1 minuut voor 3D Hubs alternatieven.
Vraag direct 3 online offertes op van CNC metaalbedrijven uit jouw regio, zodat je lokale en beschikbare CNC metaalbedrijven kunt prijs-vergelijken om vrijblijvend in te kunnen zien wat de kosten zijn van 3D hubs alternatieven.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Snel schakelen

12 juni 2022

We waren op zoek naar een samenwerking voor lange termijn. Door snel te schakelen hebben we deze via hier gevonden. Content.

- Willem Peters

De perfecte match

5 juni 2022

Via CNCNederland de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Hendrika Wolters

Fijne service

3 juni 2022

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt CNCNederland!

- Paul van Wijk

Ontzorgd

25 mei 2022

Wij zijn in het hele proces (vanaf offerte tot nu na bewerking) ontzorgd.

- Marc Koning

Nette tarieven

17 mei 2022

We konden vlot in productie. Tarieven via offertes waren keurig.

- Cindy van Loon

Voortreffelijke match

12 mei 2022

Via CNCNederland de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Edwin de Vos

Uitstekend in communicatie en planning

5 mei 2022

Door heldere en efficiënte gesprekken konden we vlot door met vervaardiging.

- Rutger Boer

Afwerking boven verwachting

25 april 2022

Zeer belangrijk voor ons is de afwerking van de onderdelen. Dit is vooraf besproken en meegenomen in de contractafspraken. Het eindresultaat is boven verwachting.

- Anita de Boer

Partner met ervaring

23 april 2022

De geschikte partner gevonden in onze sector (medische technologie). Vergenoegd met het traject en de communicatie rondom de offertes en aflevering van onze onderdelen.

- Maurice van de Veen

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 78 reviews)
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven

Is het gebruik van 3D Hubs een goede optie?

Het internet heeft voor een ware revolutie gezorgd op veel gebieden. Zo ook in de metaalbewerkingsindustrie. Klanten die op zoek zijn naar een metaalbewerkingsbedrijf, kunnen tegenwoordig heel gemakkelijk een goede producent vinden. Via het internet zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Je kunt gewoon in Google zoeken om een metaalbewerkingsbedrijf en zo online contact zoeken. Dit vergt wat meer werk, omdat je zelf moet uitzoeken hoe betrouwbaar het bedrijf is. Een andere manier is om online gebruik te maken van een tussenpersoon, die klant en producent met elkaar verbindt. Dit kan bijvoorbeeld via Online CNC Nederland, maar ook via 3D Hubs.

Wat is 3D Hubs metal 3D printing?

Toen 3D Hubs in 2013 door de twee oprichters Bram de Zwart en Brian Garret werd opgericht, paste dit bedrijf exact in het plaatje van de zogenaamde nieuwe deeleconomie. 3D Hubs richtte zich in eerste instantie op de markt van het 3D printen. 3D printen zou voor een grote omwenteling in de maakindustrie zorgen, maar dit is niet helemaal uitgekomen. Toch heeft 3D Hubs voor een bepaalde omwenteling gezorgd in de manier waarop wij met producten omgaan. 3D Hubs geldt als een marktplaats tussen mensen die een idee hebben en dit willen uitvoeren. Vooral omdat 3D Hubs zich ook op particulieren richtte, was dit voor hen ideaal. Voor een idee hoefde een particulier niet zelf meer op zoek naar een productiemaatschappij om zijn of haar ontwerp te realiseren. Het 3D Hubs platform bood de mogelijkheid om een ontwerp te uploaden, waarna bedrijven de kans kregen om een offerte op te sturen. Vandaag de dag is 3D Hubs dusdanig geprofessionaliseerd, dat het nu enkel als platform dient voor het verbinden van bedrijven. Particulieren kunnen er dus niet meer terecht.

Waarin is 3D Hubs gespecialiseerd?

De eigenaren van 3D Hubs hebben het online bedrijf in eerste instantie opgericht om de techniek van 3D printen meer bereikbaar te maken. Iedereen die een ontwerp heeft, zowel particulieren als bedrijven, krijgen de mogelijkheid om hun ontwerp te uploaden. Bedrijven die in de 3D printerindustrie werkzaam zijn en die bij 3D Hub zijn aangesloten, krijgen de mogelijkheid om het ontwerp in te zien en de mogelijkheden te bekijken of zij het ontwerp kunnen uitvoeren. Zij kunnen de klant dan een offerte sturen. Inmiddels geldt deze optie niet meer voor particulieren, maar enkel nog voor bedrijven. Tevens zijn de mogelijkheden uitgebreid. Niet alleen voor 3D printen kun je bij 3D Hubs terecht, ook voor CNC frezen, CNC draaien, plaatbewerking en spuitgieten worden nu opdrachtgevers met producenten verbonden.

Vraag vrijblijvend offertes op voor persoonlijk contact bij CNC metaalbewerking!

Hoe werkt 3D Hubs metaal 3D printen in de praktijk?

3D Hubs heeft totaal ongeveer 250 productiepartners die werkzaamheden exclusief voor 3D Hubs uitvoeren en dit wereldwijd. Duizenden opdrachtgevers zijn bij 3D Hubs aangesloten en uploaden met enige regelmaat hun ontwerpen die door de aangesloten productiepartners worden bekeken. Zij kunnen online een offerte opmaken en de levertijden bepalen. Voor de opdrachtgever betekent deze werkwijze een soort van online productieproces. Zij moeten een ontwerp uploaden, een offerte goedkeuren en daarna start het productieproces. Een 3D Hub productiepartner kan zowel lokaal als in het buitenland zijn gevestigd.

Waarom CNC Nederland 3D verkiezen voor 3D onderdelen boven 3D Hubs?

Hoewel 3D Hubs een moderne wijze van producten produceren is, zijn er toch redenen om te kiezen voor de werkwijze van CNC Nederland. Wij leveren je de prijzen aan van diverse metaalbewerkingsbedrijven. Hierdoor laten wij je de keuze met wie je in zee gaat. Dit weet je dus niet bij 3D Hubs. Je hebt geen idee wie de productiepartner is, waardoor je als je wilt reclameren, altijd weer bij 3D Hubs moet zijn. Daarnaast krijg je bij CNC Nederland een eigen persoonlijke account manager, waar je altijd bij terecht kan. Ook met het metaalwerkingsbedrijf met wie je in zee gaat heb je persoonlijk contact, waardoor de lijnen veel korter zijn. Het persoonlijke contact bij 3D Hubs is ver te zoeken. Sterker nog, die is er niet, want alles gaat digitaal. Hierdoor kunnen gemakkelijker misverstanden ontstaan.

CNC Prijzen vergelijken

Natuurlijk wil je weten met wie je zaken doet als je een metaalbewerkingsbedrijf uitkiest voor jouw productie. Juist dan is de keuze voor CNC Nederland gemakkelijk gemaakt ten opzichte van 3D Hubs. Wanneer je het formulier op onze website invult, ontvang je de prijzen van verschillende lokale of zelfs internationale CNC bedrijven die jou kunnen helpen. Zo kun je zelf je CNC prijzen vergelijken en voor het bedrijf kiezen die voor jou het beste is.

Vraag direct offertes aan voor alternatieven op 3D Hubs

Veelgestelde vragen over CNC metaalbewerking en 3D Hubs

Elke industrie waar metalen of ander reeds genoemde (zie vraag over materialen) soorten. Denk bijvoorbeeld aan voertuigen, spoorwegen, luchtvaart maar ook aan bijvoorbeeld defensie. Feitelijk maar de soort industrie niet zoveel uit, wij werken met een breed netwerk aan professionals voor CNC dus wij kunnen voor elke industrie maatwerk leveren.

Graag zelfs! Juist omdat we met zoveel professionals samenwerken kunnen we uitermate precies de CNC professional voor jou zoeken die past bij het project of ontwikkelplan.

cncnederland.nl opereert volledig onafhankelijk van alle CNC bedrijven in Nederland en internationaal. Wij zien welke CNC bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie CNC bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van CNC bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!