Is een grote partij als Xometry wel iets voor jou?

Vind een metaalbedrijf voor persoonlijk contact bij CNC metaalbewerking.

✓ Persoonlijke accountmanager
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk 3 CNC metaalbedrijven binnen 1 minuut voor alternatieven naast Xometry.
Vraag direct 3 online offertes op van CNC metaalbedrijven uit jouw regio, zodat je lokale en beschikbare CNC metaalbedrijven kunt prijs-vergelijken om vrijblijvend in te kunnen zien wat de kosten zijn van alternatieven naast Xometry.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Communicatie oplossingsgericht

14 november 2022

Heldere communicatie waardoor we vlug tot uitwerking van ons product over konden gaan.

- Simone Janssen

Professionele partner

9 november 2022

CNC Nederland is een gewaardeerde relatie met betrekking tot onze industriële projecten. Professionals die het vak werkelijk verstaan en ons konden voorzien van oprecht advies voor de bewerking, tegen een eerlijke prijs.

- Wendy Gerritsen

Hoge deskundigheid

4 november 2022

We zochten een innovatieve organisatie. CNC Nederland doet zaken met experts die wat betreft digitalisering en modernisering beslist vooraan lopen. Integraal geautomatiseerd

- Annemarie Wolters

Meedenkend

24 oktober 2022

Bij de optimalisatie en het voorbespreken van de toepasbaarheid van de bewerkingen, werd er echt met ons meegedacht. Expertise van gekozen CNC bedrijf is hoog.

- Hendrikus Wolters

Hulpvaardig

16 oktober 2022

Even geleden hebben we via CNC Nederland (1 van hun partners uit hun netwerk) aanbeveling uitgevraagd. Het verkregen advies heeft tot een versnelde voltooiing van ons ontwerp geleid en we wachten nu op de afronding van de bewerking.

- Thomas van den Bosch

snelle service

9 oktober 2022

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via cncnederland.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Nicole Koning

Partner met ervaring

7 oktober 2022

De geschikte partner gevonden in onze sector (medische technologie). Tevreden met het proces en de communicatie rondom de offertes en aflevering van onze onderdelen.

- Frank de Bruin

Ontzorgd

27 september 2022

CNC Nederland heeft ons in het offerte traject ontzorgt en de partij waar we mee in zee zijn gegaan volgt dit ook op.

- Nathalie Peeters

Meedenkend

24 september 2022

Bij de optimalisatie en het doornemen van de toepasbaarheid van de bewerkingen, werd er echt met ons meegedacht. Expertise van gekozen CNC bedrijf is hoog.

- Natasja Kuijpers

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 88 reviews)
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven

Is een grote partij als Xometry wel iets voor jou?

Wanneer je zaken doet met een klant of leverancier, dan is er meestal sprake van directe communicatie. Klant en leverancier kunnen elkaar op verschillende manieren vinden. Vaak is dit door netwerken, soms door simpelweg een offerte op te vragen of door reclame te maken. Een nieuwe manier is Online CNC productie. Natuurlijk niet letterlijk, maar wel de wijze waarop klanten en leveranciers elkaar vinden. Er zijn diverse gespecialiseerde platforms online die een klant aan een leverancier kunnen koppelen. CNC Nederland doet een soort gelijk iets, maar ook Xometry is een dergelijke partij.

Wat is het Xometry platform?

Xometry werd in 2013 opgericht in het Amerikaanse Gaithersburg in Maryland. Xometry mag tegenwoordig gezien worden als ´s werelds grootste marktplaats voor ´On-demand facturering´, oftewel in opdracht producten laten maken bij een leverancier. Totaal heeft Xometry wereldwijd ongeveer 4.000 partners. Dit zijn bedrijven die zich bezig houden met onder andere 3D printen, metaalindustrie of de kunststofindustrie. Alleen al in Europa heeft Xometry ruim 2.000 partners. Al deze partners bedienen wereldwijd ruim 25.000 klanten. Deze klanten kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn. Onder de klanten zitten onder andere toonaangevende bedrijven, zoals NASA, Bosch, BMW en Dell. Dit klinkt aantrekkelijk, maar om te weten of Xometry iets voor jou is, moet je de werkwijze en service wel kennen.

Hoe werkt Xometry?

Vergeleken met gelijksoortige online marktplaatsen voor het verbinden van klanten en leveranciers, is Xometry relatief laagdrempelig. Dit komt vooral omdat particulieren hier toegang tot hebben. Wel is het zo dat wanneer je iets wilt produceren, je een goede tekening, gemaakt in AutoCAD moet kunnen aanleveren. Diegenen die deze mogelijkheid niet hebben, kunnen een PDF tekening met omschrijving uploaden. Vervolgens komt de opdracht bij één van partners van Xometry terecht die een offerte stuur. Bij acceptatie van de offerte, wordt de productie in gang gezet.

Waarvoor kun je terecht bij Xometry?

De partners die zich aanmelden bij Xometry voor orders van klanten, zijn werkzaam in verschillende soorten vakgebieden, zoals de 3D printing industrie. Dit is een productiemethode die steeds grotere vormen aanneemt. Verder houden veel partners zich bezig met CNC metaalbewerking. Ook voor plaatbewerking en spuitgieten kunnen klanten terecht bij Xometry. Bedrijven die specifieke industrie zijn kunnen speciale partners uitzoeken. De orders die op Xometry geplaatst worden zijn voor verschillende soorten industrieën, zoals de luchtvaart, defensie, auto-industrie, de industrie, consumentenproducten, de robotindustrie en de medische sector.

Vraag direct offertes aan voor alternatieven op Xometry

Wat zijn de nadelen van Xometry?

Het concept klinkt leuk en kan aantrekkelijk zijn. Maar er zijn ook nadelen. Xometry is een grote internationale speler op deze markt. Juist dan wil je weten met wie je te maken krijgt als je jouw productie uitbesteed aan een CNC bedrijf. Dat kan dus niet bij Xometry. Je krijgt enkel te maken met Xometry en niet met de partner die de productie uitvoert. Daarbij kan het dus zomaar zijn, dat je contact hebt met mensen die nog nooit een CNC machine gezien hebben, Xometry blijft immers een online platform. Technische details en onduidelijkheden kun je niet rechtstreeks met de producent communiceren, alle communicatie moet via Xometry lopen. Dit is toch een heel andere werkwijze dan CNC Nederland. Wij vinden persoonlijk contact juist heel erg belangrijk. Zo kun je gemakkelijker onduidelijkheden en misverstanden weg nemen. Korte lijnen zijn altijd het beste als je goede kwaliteit wilt bereiken. Jij komt bij CNC Nederland altijd in contact met een professioneel en deskundig CNC bedrijf, iets wat Xometry niet kan garanderen.

CNC prijzen vergelijken

Het persoonlijke contact met het CNC bedrijf die jouw productie uitvoert is essentieel voor een professionele en succesvolle productie. Dit mis je bij Xometry. Neem daarom contact met ons op. Na het invullen van het online formulier, zorgen wij ervoor dat je de prijzen van verschillende CNC bedrijven ontvangt. CNC prijzen vergelijken is daarom zeer eenvoudig en je weet altijd met wie je te maken krijgt. Je krijgt bij aanvraag van ons zelfs een persoonlijke account manager, die je kan helpen op je zoektocht naar een CNC metaalbewerkingsbedrijf.

Vraag nu snel offertes aan voor alternatieven op Xometry

Veelgestelde vragen over CNC metaalbewerking en Xometry

Elke industrie waar metalen of ander reeds genoemde (zie vraag over materialen) soorten. Denk bijvoorbeeld aan voertuigen, spoorwegen, luchtvaart maar ook aan bijvoorbeeld defensie. Feitelijk maar de soort industrie niet zoveel uit, wij werken met een breed netwerk aan professionals voor CNC dus wij kunnen voor elke industrie maatwerk leveren.

Graag zelfs! Juist omdat we met zoveel professionals samenwerken kunnen we uitermate precies de CNC professional voor jou zoeken die past bij het project of ontwikkelplan.

cncnederland.nl opereert volledig onafhankelijk van alle CNC bedrijven in Nederland en internationaal. Wij zien welke CNC bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie CNC bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van CNC bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!