Is een grote partij als Xometry wel iets voor jou?

Vind een metaalbedrijf voor persoonlijk contact bij CNC metaalbewerking.

✓ Persoonlijke accountmanager
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk 3 CNC metaalbedrijven binnen 1 minuut voor alternatieven naast Xometry.
Vraag direct 3 online offertes op van CNC metaalbedrijven uit jouw regio, zodat je lokale en beschikbare CNC metaalbedrijven kunt prijs-vergelijken om vrijblijvend in te kunnen zien wat de kosten zijn van alternatieven naast Xometry.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Eindelijk een fijne site

30 maart 2024

Na lang zoeken eindigde ik op CNCNederland Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Linda van de Velden

Fijn!

27 maart 2024

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Catharina van de Pol

Forum bood hulp

16 maart 2024

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Cornelis van Loon

Aangenaam verrast

12 maart 2024

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marieke Schouten

Meedenkend

6 maart 2024

Wanneer gewenst wordt er meegedacht. Eerst de optimalisatie van onze wensen besproken en de haalbaarheid ervan. Grote expertise door ervaring aanwezig.

- Hendrikus Postma

Dit werkt fijn

1 maart 2024

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. CNCNederland heeft hier de oplossing voor geboden.

- Niels Hofman

Duidelijke website

17 februari 2024

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jeroen Bosman

Super service

10 februari 2024

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Franciscus de Koning

Tarieven fair

5 februari 2024

Een betrouwbare partner voor het bewerken van verscheidene materialen tegen een scherpe geoffreerde prijs.

- Joost Postma

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven

Is een grote partij als Xometry wel iets voor jou?

Wanneer je zaken doet met een klant of leverancier, dan is er meestal sprake van directe communicatie. Klant en leverancier kunnen elkaar op verschillende manieren vinden. Vaak is dit door netwerken, soms door simpelweg een offerte op te vragen of door reclame te maken. Een nieuwe manier is Online CNC productie. Natuurlijk niet letterlijk, maar wel de wijze waarop klanten en leveranciers elkaar vinden. Er zijn diverse gespecialiseerde platforms online die een klant aan een leverancier kunnen koppelen. CNC Nederland doet een soort gelijk iets, maar ook Xometry is een dergelijke partij.

Wat is het Xometry platform?

Xometry werd in 2013 opgericht in het Amerikaanse Gaithersburg in Maryland. Xometry mag tegenwoordig gezien worden als ´s werelds grootste marktplaats voor ´On-demand facturering´, oftewel in opdracht producten laten maken bij een leverancier. Totaal heeft Xometry wereldwijd ongeveer 4.000 partners. Dit zijn bedrijven die zich bezig houden met onder andere 3D printen, metaalindustrie of de kunststofindustrie. Alleen al in Europa heeft Xometry ruim 2.000 partners. Al deze partners bedienen wereldwijd ruim 25.000 klanten. Deze klanten kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn. Onder de klanten zitten onder andere toonaangevende bedrijven, zoals NASA, Bosch, BMW en Dell. Dit klinkt aantrekkelijk, maar om te weten of Xometry iets voor jou is, moet je de werkwijze en service wel kennen.

Hoe werkt Xometry?

Vergeleken met gelijksoortige online marktplaatsen voor het verbinden van klanten en leveranciers, is Xometry relatief laagdrempelig. Dit komt vooral omdat particulieren hier toegang tot hebben. Wel is het zo dat wanneer je iets wilt produceren, je een goede tekening, gemaakt in AutoCAD moet kunnen aanleveren. Diegenen die deze mogelijkheid niet hebben, kunnen een PDF tekening met omschrijving uploaden. Vervolgens komt de opdracht bij één van partners van Xometry terecht die een offerte stuur. Bij acceptatie van de offerte, wordt de productie in gang gezet.

Waarvoor kun je terecht bij Xometry?

De partners die zich aanmelden bij Xometry voor orders van klanten, zijn werkzaam in verschillende soorten vakgebieden, zoals de 3D printing industrie. Dit is een productiemethode die steeds grotere vormen aanneemt. Verder houden veel partners zich bezig met CNC metaalbewerking. Ook voor plaatbewerking en spuitgieten kunnen klanten terecht bij Xometry. Bedrijven die specifieke industrie zijn kunnen speciale partners uitzoeken. De orders die op Xometry geplaatst worden zijn voor verschillende soorten industrieën, zoals de luchtvaart, defensie, auto-industrie, de industrie, consumentenproducten, de robotindustrie en de medische sector.

Vraag direct offertes aan voor alternatieven op Xometry

Wat zijn de nadelen van Xometry?

Het concept klinkt leuk en kan aantrekkelijk zijn. Maar er zijn ook nadelen. Xometry is een grote internationale speler op deze markt. Juist dan wil je weten met wie je te maken krijgt als je jouw productie uitbesteed aan een CNC bedrijf. Dat kan dus niet bij Xometry. Je krijgt enkel te maken met Xometry en niet met de partner die de productie uitvoert. Daarbij kan het dus zomaar zijn, dat je contact hebt met mensen die nog nooit een CNC machine gezien hebben, Xometry blijft immers een online platform. Technische details en onduidelijkheden kun je niet rechtstreeks met de producent communiceren, alle communicatie moet via Xometry lopen. Dit is toch een heel andere werkwijze dan CNC Nederland. Wij vinden persoonlijk contact juist heel erg belangrijk. Zo kun je gemakkelijker onduidelijkheden en misverstanden weg nemen. Korte lijnen zijn altijd het beste als je goede kwaliteit wilt bereiken. Jij komt bij CNC Nederland altijd in contact met een professioneel en deskundig CNC bedrijf, iets wat Xometry niet kan garanderen.

CNC prijzen vergelijken

Het persoonlijke contact met het CNC bedrijf die jouw productie uitvoert is essentieel voor een professionele en succesvolle productie. Dit mis je bij Xometry. Neem daarom contact met ons op. Na het invullen van het online formulier, zorgen wij ervoor dat je de prijzen van verschillende CNC bedrijven ontvangt. CNC prijzen vergelijken is daarom zeer eenvoudig en je weet altijd met wie je te maken krijgt. Je krijgt bij aanvraag van ons zelfs een persoonlijke account manager, die je kan helpen op je zoektocht naar een CNC metaalbewerkingsbedrijf.

Vraag nu snel offertes aan voor alternatieven op Xometry

Veelgestelde vragen over CNC metaalbewerking en Xometry

Elke industrie waar metalen of ander reeds genoemde (zie vraag over materialen) soorten. Denk bijvoorbeeld aan voertuigen, spoorwegen, luchtvaart maar ook aan bijvoorbeeld defensie. Feitelijk maar de soort industrie niet zoveel uit, wij werken met een breed netwerk aan professionals voor CNC dus wij kunnen voor elke industrie maatwerk leveren.

Graag zelfs! Juist omdat we met zoveel professionals samenwerken kunnen we uitermate precies de CNC professional voor jou zoeken die past bij het project of ontwikkelplan.

cncnederland.nl opereert volledig onafhankelijk van alle CNC bedrijven in Nederland en internationaal. Wij zien welke CNC bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie CNC bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van CNC bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!