CNC bedrijf Amsterdam

Wil jij een professioneel CNC bedrijf uit Amsterdam dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat iedereen die op zoek is naar CNC metaalbewerking Amsterdam verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle CNC bedrijven uit Amsterdam zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

CNC metaalbewerking Amsterdam gezocht?

Een CNC bedrijf uit Amsterdam vinden

CNC metaalbewerking Amsterdam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 39 reviews)
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven

cnc metaalbewerking vergelijken

Vergelijken van CNC metaalbewerking in Amsterdam gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Amsterdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij bedrijven en ondernemers uit Landsmeer, Amstelveen en Abcoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een vakkundige partner in CNC metaalbewerking.

CNC metaalbewerking Amsterdam vinden

Een betaalbare en geschikte CNC metaalbewerking vinden in Amsterdam kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een CNC metaalbedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een CNC metaalbedrijf in Amsterdam. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij het beste CNC metaalbedrijf uit Amsterdam kunt vinden!

Spring direct naar:

Waarom CNC Amsterdam

CNC is een vakterm die je veel tegenkomt in de metaalindustrie. CNC is een afkorting van Computer Numerical Control. Dit houdt in dat hardware om metaal in de juiste vorm te vrezen compleet computergestuurd is en zonder dat hier mensenhanden aan te pas komen. Het fabrikaat wordt erg nauwkeurig uitgesneden, zodat je foutloze werkstukken krijgt. Het ontwerp wordt eerst via ontwerpsoftware ingevoerd, waarna de CNC frees automatisch aan de slag gaat. CNC draai en frees techniek stamt uit de jaren 50 en is uitgevonden in de Verenigde Staten. Er was tijdens de Koreaanse oorlog veel behoefte aan wapensystemen en vliegtuigen. Met de CNC techniek konden er op grote schaal snel metalen onderdelen in serieproductie gemaakt worden.

In het begin werd de freesmachines aangestuurd door analoge computers, hedendaags is CNC techniek compleet gedigitaliseerd. Dankzij de digitalisering is CNC nog sneller, preciezer en goedkoper geworden. Wanneer een product een bijstelling moet krijgen, hoeft niet de hele freesmachine aangepast te worden, zoals wel het geval was met analoge CNC. Het gebruik van CNC is in de metaalindustrie meer regel dan uitzondering geworden. Ben je op zoek naar een CNC metaalbedrijf in Amsterdam? Dan ben je aan het correcte adres.

Persoonlijke hulp nodig?

Customer Succes manager Christa Worp Christa Worp
Customer Succes manager bij cncnederland.nl
Partnermanagement98%
Accountmanagement90%
Communicatie93%

Ik help je graag

CNC draai en frees prijzen vergelijken Amsterdam

Ben je op zoek naar een CNC metaalbedrijf in Amsterdam? Zoek niet verder. Wij koppelen je aan een CNC metaalbewerkingsbedrijf die aan jouw wensen en eisen voldoet.

Als je een online formulier invult kun je hier direct mee aan de slag. Je krijgt dan van diverse lokale CNC metaalbewerkingsbedrijven een prijsopgave in je postvak. Op deze wijze kom je tot een uiterste besparing op je vervaardigingskosten voor CNC metaalbewerking in Amsterdam.

Wil je meer weten over CNC draaien en CNC frezen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over CNC draaien en frezen.

Op zoek naar CNC metaalbewerking in Amsterdam?

Meer info over CNC draaien en CNC frezen

Klik op ‘Meer info over CNC draaien en CNC frezen’ om hier alles over te lezen!

CNC frezen Amsterdam

Bij CNC frezen Amsterdam wil je niet voor het eerste de beste CNC bedrijf gaan. Ook in Amsterdam is CNC frezen een specialisatie voor vaklui. Als je erg veel tijd aan je ontwerp hebt besteedt, dan is het vanzelfsprekend zaak dat het ontwerp voor je concern in Amsterdam moeiteloos en uiterst accuraat wordt verwerkt tot een product.

CNC frezen in Amsterdam gebeurt buitengewoon secuur omdat de machines worden aangestuurd door software. Daardoor ben je altijd nog verzekerd van een eindproduct wat helemaal voldoet aan je verwachting, bijna perfect is en waarvan elk stuk gelijk is aan een ander.

Omdat het productieproces volkomen automatisch verloopt, is er ook een minimale hoeveelheid grondstoffen nodig en ontstaat er amper afval. Hierom zijn de vervaardigingskosten laag en ligt de snelheid van productie ontzettend hoog. Met CNC frezen in Amsterdam maak je dus simpel van je concept een goedkoop en feilloos fabrikaat. Omdat je producten zo snel klaar zijn kun je ze ook snel op de markt in Amsterdam brengen.

Ook voor aluminium frezen kun je uitstekend bij CNCNederland terecht!

Alles weten over CNC frezen voor jouw bedrijf?

Meer info over CNC frezen

Direct verschillende CNC metaalbewerkingbedrijven vergelijken om te besparen op de kosten

Metaalbewerking Amsterdam

CNC frezen Amsterdam is één van de modernste metaalbewerkingstechnieken en waar je een erg secuur resultaat verkrijgt. Maar metaalbewerking kan uit meer technieken bestaan en ook daar kun je met je artikelen behoefte aan hebben. Een andere zeer moderne technologie is lasersnijden. Ook hierbij wordt erg nauwkeurig gewerkt met behulp van een bundel laserlicht. Deze bundel bestaat uit een doorsnede van zelfs kleiner dan een millimeter.

Door de hevigheid van het laserlicht, zal het metaal versmelten en verdampen en kunnen nauwkeurig stukken uitgesneden worden. Heb je producten nodig, waarbij plaatmetaal gebogen moet worden? Dan gaat het om de metaalbewerkingstechniek kanten. Hiertoe wordt een speciale stansmachine gebruikt met een matrijs in V-vorm. De metalen plaat wordt in deze machine geplaatst en hierna gevouwen.

Voor het uitermate nauwkeurig snijden van metaal, kan naast CNC frezen en lasersnijden ook plasmasnijden gebruikt worden. Met een exclusieve plasmasnijmachine wordt plasma tot wel 30.000 graden Celsius verhit, waardoor het metaal op de gewenste plek smelt. Ook een plasmasnijmachine kan worden bediend door middel van CNC technologie en is daardoor extreem nauwkeurig.

Indien je op zoek bent naar een techniek om het metaal in je producten te versterken kan de techniek van gladwalsen worden ingezet. Door het metaal plat te walsen wordt het oppervlakte minder oneffen en wordt de hardheid van het metaal verhoogd. Als je kiest voor een bedrijf in metaalbewerking Amsterdam dan is de kans aanzienlijk dat ze een aantal technieken kunnen aanwenden.

Vergelijk CNC metaalbewerking in regio Amsterdam

Nu CNC metaalbewerking Amsterdam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu CNC metaalbewerking Amsterdam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Metaalbewerkingsbedrijf Amsterdam

Ben je op zoek naar een metaalbewerkingsbedrijf in Amsterdam? Dan is het handig om verschillende metaalbewerkingsbedrijven met elkander te vergelijken. Niet alleen krijg je zo razendsnel inzichtelijk welke bedrijven jou met je vervaardiging kunnen helpen, maar krijg je ook nog eens het allerbeste tarief.

Een metaalbewerkingsbedrijf in Amsterdam is voor alle verschillende soorten metaal in te zetten. Van het lichtste aluminium tot het allersterkste staal. Via CNCNederland vraag je eenvoudig offertes aan zodat je kunt vergelijken en meteen inzicht hebt in de kosten van diverse professionele metaalbewerkingsbedrijven in Amsterdam.

Wil je meer weten over CNC metaalbewerking en metaal frezen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over CNC metaal frezen.

Verspanen Amsterdam

Het verspanen is een vertrouwd begrip binnen de metaalbewerking in Amsterdam. Verspanen is eigenlijk afgeleid van het restproduct van verspanen, namelijk de spanen. Er zijn diverse technieken die onder verspanende technieken vallen. Desondanks heeft verspanen allemaal als bedoeling om een eindproduct te produceren uit grondstoffen.

Door bijvoorbeeld metaal weg te nemen, komt het fabrikaat stapsgewijs tot stand. De krullen die bij het slijpen vormen zijn uiteraard de spanen van het verspanen. Er zijn naast verspanen in Amsterdam ook technieken die niet-verspanend zijn. Voorbeelden hiervan zijn het buigen of lassen van plaatmateriaal. Bij deze technieken ontstaat geen restmateriaal of spanen. Klinkt de expeditie naar deskundige bedrijven die voor jou in Amsterdam kunnen verspanen uitputtend? Dan vraag je gratis, vrijblijvend en razendsnel via CNCNederland offertes aan voor het verspanen in Amsterdam.

Liever direct een ontwerp uploaden? Dat kan eenvoudig via online cnc!

Benieuwd naar de kosten voor het uitbesteden van verspanen in Amsterdam?

Bekijk de kosten verspanen uitbesteden

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor verspanen in Amsterdam te berekenen.

Veelgestelde vragen over CNC metaalbewerking in

Amsterdam

Elke industrie waar metalen of ander reeds genoemde (zie vraag over materialen) soorten. Denk bijvoorbeeld aan voertuigen, spoorwegen, luchtvaart maar ook aan bijvoorbeeld defensie. Feitelijk maar de soort industrie niet zoveel uit, wij werken met een breed netwerk aan professionals voor CNC dus wij kunnen voor elke industrie maatwerk leveren.

Graag zelfs! Juist omdat we met zoveel professionals samenwerken kunnen we uitermate precies de CNC professional voor jou zoeken die past bij het project of ontwikkelplan.

CNCNederland opereert volledig onafhankelijk van alle CNC bedrijven in Nederland. Wij zien welke CNC bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie CNC bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van CNC bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

CNC professionals in Amsterdam

Dienstverlenend

6 september 2021

CNC Nederland heeft de klant vooraan staan. De betreffende belanghebbende had erg veel oog voor detail en er werd met ons ontwerp meegedacht. Quick response management is voor ons dagelijkse kost. Hierdoor zeer content met de door ons gekozen CNC organisatie (en het voorgaande offerte traject).

- Jolanda Mulder

Content met uitrol ontwerp

4 september 2021

Ons ontwerp behoefte hoge deugdelijkheid. Via het aanbod ( offertes bij CNC Nederland) konden we het freeswerk via een vierassige bank laten uitvoeren.Dit bleek inderdaad wat we nodig hadden. Eindproduct is uitermate goed opgeleverd.

- Cindy van Doorn

Snel en professioneel

25 augustus 2021

Klantgericht en soepele communicatie onderling. Eerlijke prijs.

- Raymond van Beek

Snelle doorlooptijd

21 augustus 2021

Na de offertes vlot van start met het bewerken van ons ontwerp.

- Rutger Vos

Bewerking is van hoge norm

10 augustus 2021

Zeer content met de kwaliteit van de geleverde eindproducten. Eveneens het voortraject met CNC Nederland als de ‘eindpartij’ liep soepel.

- Roy van Veen

Meedenkend

6 augustus 2021

Wanneer gewenst wordt er meegedacht. Eerst de optimalisatie van onze wensen doorgenomen en de haalbaarheid ervan. Expertise van gekozen CNC bedrijf is hoog.

- Susanne van den Broek

Dienstverlenend

27 juli 2021

CNC Nederland heeft de cliënt vooraan staan. De betreffende partij had erg veel oog voor detail en er werd met ons ontwerp meegedacht. Ons dagelijks werk zit in quick response management. Onze CNC organisatie is snel in staat om een oplossing te bieden.

- Jan Jansen

Ontzorging in samenwerking

24 juli 2021

CNC Nederland heeft ons in het offerte proces ontzorgt en de partij waar we mee in zee zijn gegaan volgt dit ook op.

- Sylvia van de Ven

Vlot en gedetailleerd

15 juli 2021

We zochten een partij die in staat zou zijn ons project en de betreffende onderdelen heel nauwkeurig te bewerken. Dat is zeer goed gelukt.

- Kevin de Vos

Uitgelichte CNC bedrijven uit Amsterdam

Aluminum Center De Hoop Amsterdam

Programmeurstraat 2
1033 MT Amsterdam
Nederland

020 665 1770
http://www.dehoop-amsterdam.nl/

Braspenning BV

Tt. Melissaweg 10
1033 SR Amsterdam
Nederland

020 630 4320
https://www.braspenninggroep.nl/

Bronsgieterij Amsterdam

Elementenstraat 14D
1014 AR Amsterdam
Nederland

020 486 4727
http://www.jaapklijnstra.com/