Waar kan ik een 3D print laten maken?

Auteur: admin - 28 september 2022 Waar kan ik een 3D print laten maken? van cncnederland.nl

Wat kost een 3D print laten maken?

Wat kost 3D printen in Nederland? De prijs om 3D te printen is vanaf € 0,10 per cm3. Deze prijs wordt berekend op basis van boundingbox en we durven gerust te melden dat we momenteel de laagste prijs hanteren in Nederland.

Is 3D printen duur?

Veel mensen geloven dat 3D printen duur is, maar de waarheid is dat de kosten voor 3D printen over het algemeen erg meevallen. De hoogste kosten komen voort uit de aankoop van een 3D printer. Dit is eenmalig. Hierna moet alleen nog rekening worden gehouden met de kosten voor energieverbruik, materialen en onderhoud.

Waar goedkoop 3D printen?

Goedkoop 3D laten printen kan bijna overal, maar toch zijn er een aantal aanbieders die de markt domineren. Neem bijvoorbeeld 3D Hubs, een van oorsprong Amsterdams bedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een grote speler op de internationale markt.

Wat kun je allemaal doen met een 3D printer?

Het resultaat zijn allerlei rare en prachtige 3D-geprinte objecten. Thuis kunnen mensen bestanden downloaden of ontwerpen en voorwerpen in plastic printen. Dit kan handig zijn voor goedkope en gemakkelijke vervangingen van onderdelen van het huis, snel speelgoed en zelfs meubels.2 sep. 2021

Wat kost een grote 3D printer?

Professional 3D Printers De prijzen van printers in de professionele markt beginnen bij €10.000,- en lopen op tot boven €1.000.000,-. Fabrikanten beschermen zowel aanschaf- als materiaalprijs en deze kan ook nog weleens variëren per aanbieder of regio.

Relevante artikelen

Wat is een bandenwals?
Wat is een bandenwals?
Krijg antwoord op vragen zoals "Wat is een bandenwals?"
Lees meer...
Hoe weet ik welke boor ik moet gebruiken?
Hoe weet ik welke boor ik moet gebruiken?
Krijg antwoord op vragen zoals "Hoe weet ik welke boor ik moet gebruiken?"
Lees meer...
Welke soorten lassen heb je?
Welke soorten lassen heb je?
Krijg antwoord op vragen zoals "Welke soorten lassen heb je?"
Lees meer...