Wat doet CNC operator?

Auteur: admin - 29 september 2022 Wat doet CNC operator? van cncnederland.nl

Wat verdient een CNC operator?

Een CNC Operator in Nederland verdient gemiddeld € 2.750 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.340 (laag) tot € 3.165 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat is een CNC programmeur?

Als CNC operator of CNC programmeur ben je bezig met het voorbereiden van CNC freeswerkzaamheden en de uitvoering van CNC freeswerk op basis van aangeleverde specificaties en tekeningen. Je werkzaamheden en taken bestaan uit het maken van freesprogramma’s aan de hand van tekenwerk voor CNC bewerkingen.9 mrt. 2022

Wat doet een CNC frezer?

Een CNC-frezer bewerkt hout, metaal of kunststof met computergestuurde freesmachines. Met een freesmachine slijp je bepaalde vormen weg uit een bepaald materiaal. Dit is bijvoorbeeld nodig bij het maken van machine-onderdelen of meubels.8 jan. 2019

Wat is een CNC machinist?

Een CNC Operator bedient een computer gestuurde machine waarmee diverse materialen op diverse manieren bewerkt kunnen worden. “CNC” slaat op een bepaalde computergestuurde manier van bewerken met een kantbank (“Computerized Numerical Control”).

Wat verdiend een CNC draaier netto?

Als Cnc-draaier mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 35.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Cnc-draaier ligt tussen 30.200 € en 41.500 €.

Wat verdient een CNC verspaner?

Het gemiddelde salaris voor een cnc verspaner (m/v) in Nederland is € 2.878 per maand.

Wat verdient een frezer?

Als Draaier-frezer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 32.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Draaier-frezer ligt tussen 27.800 € en 39.200 €.

Wat verdient een slijper?

Hoeveel verdient een Slijper gemiddeld in Nederland? Een Slijper in Nederland verdient gemiddeld € 2.475 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.105 (laag) tot € 2.850 (hoog).

Wat is een productie operator?

Je bedient een of meerdere installaties of machines. Deze machines bewerken of behandelen natuurlijke of synthetische voedingsproducten. – je stuurt afwijkingen bij. Je stelt de machines in op de juiste dikte, lengte en snelheid.

Relevante artikelen

Waarom hout frezen?
Waarom hout frezen?
Krijg antwoord op vragen zoals "Waarom hout frezen?"
Lees meer...
Wat zijn Handtappen?
Wat zijn Handtappen?
Krijg antwoord op vragen zoals "Wat zijn Handtappen?"
Lees meer...
Wat is er allemaal nodig om te kunnen lassen?
Wat is er allemaal nodig om te kunnen lassen?
Krijg antwoord op vragen zoals "Wat is er allemaal nodig om te kunnen lassen?"
Lees meer...