Wat doet een CNC machine operator?

Auteur: admin - 29 september 2022 Wat doet een CNC machine operator? van cncnederland.nl

Wat doet CNC operator?

Als CNC operator bereid jij o.a. freeswerkzaamheden en de uitvoering van het CNC freeswerk voor op basis van aangeleverde specificaties en tekeningen. Met de machines waarmee je werkt kunnen diverse materialen worden bewerkt.

Wat verdient een CNC operator?

Een CNC Operator in Nederland verdient gemiddeld € 2.750 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.340 (laag) tot € 3.165 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat doe je als machine operator?

Een Machine Operator is iemand die in een fabrieksomgeving machines bedient, instelt, controleert en ombouwt. Binnen deze functie houd je je vooral bezig met het daadwerkelijk bedienen van de machines. Je lost eventueel kleine storingen op en licht bij grotere problemen de technische dienst in.

Wat is een CNC programmeur?

Als CNC operator of CNC programmeur ben je bezig met het voorbereiden van CNC freeswerkzaamheden en de uitvoering van CNC freeswerk op basis van aangeleverde specificaties en tekeningen. Je werkzaamheden en taken bestaan uit het maken van freesprogramma’s aan de hand van tekenwerk voor CNC bewerkingen.9 mrt. 2022

Wat verdient een CNC programmeur?

Een CNC Programmeur in Nederland verdient gemiddeld € 2.865 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.440 (laag) tot € 3.295 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat doet een draaier?

Draaier is een beroep waarbij de beoefenaar allerlei producten, waaronder machine- en gereedschapsonderdelen, op een kleine tot middelgrote draaibank maakt. Een draaier werkt aan de hand van een werktekening, schets of onderdeel.

Relevante artikelen

Welk boortje voor welke muur?
Welk boortje voor welke muur?
Krijg antwoord op vragen zoals "Welk boortje voor welke muur?"
Lees meer...
Hoe dik kan je lasersnijden?
Hoe dik kan je lasersnijden?
Krijg antwoord op vragen zoals "Hoe dik kan je lasersnijden?"
Lees meer...
Wat is een ponsmachine?
Wat is een ponsmachine?
Krijg antwoord op vragen zoals "Wat is een ponsmachine?"
Lees meer...