Wat kost CNC draaien?

Auteur: admin - 28 september 2022 Wat kost CNC draaien? van cncnederland.nl

Wat kost CNC frezen per uur?

Alleen frezen, of de volledige productie CNC-frezen kunnen we aanbieden vanaf €50,- per uur. exclusief BTW. Daarnaast worden er opstartkosten gerekend en de tijd die er nodig is om een ontwerp productieklaar te maken.

Wat kost een CNC draaibank?

v.a. € 46.995,-14 jul. 2022

Wat kost frezen per uur?

Ter vergelijking, een gangbaar tarief voor freeswerk is 55,- euro tot 90,- euro per uur. Dit tarief is noodzakelijk om de machine terug te verdienen en vaak ook de duurdere huisvesting te bekostigen. Nu is het wel zo dat grote CNC machines die dus veel geld kosten ook sneller kunnen frezen dan onze machine.

Waar kan ik hout laten frezen?

Als je hout wilt laten frezen, zijn er diverse opties waar je voor kunt kiezen. Zo kun je het hout laten bewerken door een professional, zoals Woodlaser, die gebruik maakt van een freesmachine. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met een CNC freesmachine of een vlakbedfreesmachine.

Hoe maak je een gleuf in hout?

De freesdiepte instellen Probeer de gleuf niet in een keer uit te frezen. De freesdiepte mag per keer niet meer bedragen dan de halve dikte van het freesje. Om de frees niet te veel te belasten en om te voorkomen dat het hout verbrandt, kun je diepe sleuven het beste in twee etappes frezen.

Relevante artikelen

Welke las technieken zijn er?
Welke las technieken zijn er?
Krijg antwoord op vragen zoals "Welke las technieken zijn er?"
Lees meer...
Wat houdt CNC in?
Wat houdt CNC in?
Krijg antwoord op vragen zoals "Wat houdt CNC in?"
Lees meer...
Welk hout voor lasersnijden?
Welk hout voor lasersnijden?
Krijg antwoord op vragen zoals "Welk hout voor lasersnijden?"
Lees meer...