CNC bedrijf Oentsjerk

Wil jij een ijzersterk CNC bedrijf uit Oentsjerk dat bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat iedereen die zoekt naar CNC metaalbewerking Oentsjerk verbonden wordt aan een metaalbewerkingsbedrijf dat bij je past.

Het beste gedeelte?

CNCNederland doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle metaalbewerkingsbedrijven uit Oentsjerk zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

CNC metaalbewerking Oentsjerk gezocht?

Nu CNC bedrijf offertes vergelijken

CNC metaalbewerking Oentsjerk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven
CNC_frezen_draaien_metaalbewerking_metaalbewerkingbedrijf_metaalbewerkingbedrijven_staal_metaal_aluminium_online_verspanen_metaalbedrijven

cnc metaalbewerking vergelijken

Vergelijken van CNC metaalbewerking in Oentsjerk gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oentsjerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij bedrijven en ondernemers uit Heerenveen, Sneek en Bolsward bijvoorbeeld ook geholpen aan een vakkundige partner in CNC metaalbewerking.

CNC metaalbewerking Oentsjerk vinden

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk betaalbare CNC metaalbewerking in Oentsjerk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde CNC metaalbedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een CNC metaalbedrijf uit Oentsjerk. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Waarom CNC Oentsjerk

CNC is een term die je veel ziet in de metaalindustrie. De afkorting CNC staat voor Computer Numerical Control. In het kort betekent dit dat het gehele productieproces voorgeprogrammeerd is, waardoor er verder geen menselijke interactie vereist is. Met behulp van de computer zorgt de machine ervoor dat het ontwerp gemakkelijk en volmaakt wordt verwerkt tot een fabrikaat. Het concept wordt eerst via ontwerpsoftware ingevoerd, waarna de CNC frees automatisch aan de slag gaat. CNC vindt zijn oorsprong in Amerika en bestaat sinds de jaren 50 uit de vorige eeuw. Er was gedurende de Koreaanse oorlog veel behoefte aan wapensystemen en vliegtuigen. Met de CNC techniek konden er op grote schaal snel metalen onderdelen in serieproductie gemaakt worden.

In het begin werd de freesmachines aangestuurd door analoge computers, hedendaags is CNC techniek integraal gedigitaliseerd. Dankzij de digitalisering is CNC nog sneller, preciezer en goedkoper geworden. Het voordeel van de digitale invalshoek is dat niet de gehele machine vervangen hoeft te worden bij een aanpassing in het concept. Het gebruik van CNC in de metaalindustrie is momenteel gemeengoed geworden. Ben je op zoek naar een CNC metaalbedrijf in Oentsjerk? Dan ben je aan het juiste adres.

Persoonlijke hulp nodig?

Customer Succes manager Christa Worp Christa Worp
Customer Succes manager bij cncnederland.nl
Partnermanagement98%
Accountmanagement90%
Communicatie93%

Ik help je graag

CNC draai en frees prijzen vergelijken Oentsjerk

Je krijgt de meest concurrerende prijs voor CNC draaien of CNC frezen in Oentsjerk door meerdere aanbieders te vergelijken. CNC draai en frees tarieven vergelijken in Oentsjerk zorgt er dus automatisch voor dat de prijsopgaven die je ontvangt concurrerend zijn en helpen je direct om geld te besparen.

Binnen CNC metaalbewerking zijn CNC draaien en CNC frezen veelvoorkomende begrippen in Oentsjerk. Indien een fabrikaat aangepast moet worden door een frees die door een computer aangestuurd wordt, spreekt men van CNC frezen. De grondstof wordt degelijk in een klem vastgezet en de frees geeft daarna vorm aan het fabrikaat.

Wordt het plaatwerk juist gedraaid en is het derhalve de frees die op een vaste positie gehouden wordt? Dan spreken we van CNC draaien. Ook bij CNC draaien werkt men met een beitel of frees, maar ligt de nadruk op het draaien van het object in plaats van de frees.

Voor zowel CNC draaien als CNC frezen in Oentsjerk is het handig om verschillende tarieven te vergelijken. Je regelt dit makkelijk via CNCNederland door via ons 3 offertes aan te vragen voor CNC draaien of CNC frezen in Oentsjerk.

Wil je meer weten over CNC draaien en CNC frezen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over CNC draaien en frezen.

Op zoek naar CNC metaalbewerking in Oentsjerk?

Meer info over CNC draaien en CNC frezen

Klik op ‘Meer info over CNC draaien en CNC frezen’ om hier alles over te lezen!

CNC frezen Oentsjerk

CNC frezen is in vergelijking met overige metaalbewerkingstechnieken die niet computergestuurd zijn zeer modern. Het belangrijkste voordeel van CNC techniek is de hoge mate van nauwkeurigheid, waardoor vrijwel elk werkstuk slaagt. Als je in zee gaat met een CNC metaalbewerkingsbedrijf Oentsjerk, dan weet je dat het CNC produktieproces je zeer veel werk uit handen neemt en dat je foutloze eindproducten krijgt. Met CNC frezen in Oentsjerk behoren productiefouten tot het verleden. Het voornaamste is wel dat het design goed in de computerprogramma`s wordt ingevoerd. Als dit het geval is, dan zullen er bij de vervaardiging geen onjuistheden ontstaan.

Doordat CNC metaalbewerking zo precies is, zijn er ook minimale grondstoffen benodigd en ontstaat er nauwelijks nog afval. En dat is uiteraard weer positief voor de onkosten die je moet maken. Grondstoffen en afval worden gewoonlijk doorberekend. Zo blijf je de concurrentie een stapje voor omdat de vervaardigingskosten van je producten lager ligt. Als laatste is de productiesnelheid bij CNC frezen in Oentsjerk aanzienlijk hoger dan bij het analoog produceren. Je producten zijn gauw klaar, zodat je ze onmiddellijk kunt verkopen en je aan een nieuwe productieronde kunt beginnen.

Ook voor aluminium frezen kun je uitstekend bij CNCNederland terecht!

Alles weten over CNC frezen voor jouw bedrijf?

Meer info over CNC frezen

Direct verschillende CNC metaalbewerkingbedrijven vergelijken om te besparen op de kosten

Metaalbewerking Oentsjerk

Ben je op zoek naar een buitengewoon zorgvuldig resultaat? Dan is CNC frezen in Oentsjerk een van de meest moderne oplossingen in metaalbewerking. Maar metaalbewerking kan uit meer technieken bestaan en ook daar kun je met je artikelen behoefte aan hebben. Een alternatief voor frezen is lasersnijden. Ook hierbij wordt erg nauwkeurig gewerkt met hulp van een bundel laserlicht. De lasers die worden gebruikt bestaan uit doorsnedes nog minder dan een millimeter.

Door de extreme hitte van de laser smelt het metaal en kun je accuraat stukken uitsnijden. Wil je in plaats van snijden vooral plaatmetaal in een bepaalde vorm laten buigen? Dan gaat het om de metaalbewerkingstechniek kanten. Hiervoor wordt een speciale stansmachine gebruikt met een matrijs in V-vorm. De plaat metaal wordt hier ingedrukt en onberispelijk gevouwen.

Naast het lasersnijden met CNC bestaat er ook plasmasnijden. Met een bijzondere plasmasnijmachine wordt plasma tot wel 30.000 graden Celsius verhit, waardoor het metaal op de gewenste plek smelt. Ook een plasmasnijmachine kan worden bediend door middel van CNC technologie en is hierdoor zeer nauwkeurig.

Wanneer je op zoek bent naar een techniek om het metaal in je artikelen te versterken kan de techniek van gladwalsen worden gebruikt. Door het metaal plat te walsen wordt het oppervlakte minder ruw en wordt de hardheid van het metaal verhoogd. Wanneer je kiest voor een bedrijf in metaalbewerking Oentsjerk, dan zullen zij bijna alle metaalbewerkingstechnieken voorhanden hebben.

Vergelijk CNC metaalbewerking in regio Oentsjerk

Nu CNC metaalbewerking Oentsjerk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu CNC metaalbewerking Oentsjerk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Metaalbewerkingsbedrijf Oentsjerk

Ben je op zoek naar een metaalbewerkingsbedrijf Oentsjerk specifiek voor CNC draai en frees technologie of een andere technologie? Via CNCNederland krijg je continu een aanbod van bedrijven die nagenoeg alle metaalbewerkingstechnieken aanbieden, gebruikmaken van de modernste machines en die werken met verschillende metaalsoorten. Denk onder andere aan metaalsoorten zoals aluminium of hard staal.

Vul daarom hier het online invulformulier in en vergelijk CNC prijzen van verscheidene metaalbewerkingsbedrijven in Oentsjerk en omstreken. Op deze manier koppelen wij je aan het voor jou meest geschikte bedrijf en zonder dat je zelf enig moeite hoeft te doen. Dit scheelt jou weer tijd en moeite in een onnodige zoektocht. Gebruik daarom onze diensten om het allerbeste CNC metaalbewerkingsbedrijf aan je te laten koppelen.

Wil je meer weten over CNC metaalbewerking en metaal frezen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over CNC metaal frezen.

Verspanen Oentsjerk

Het begrip verspanen omhelst een aantal metaalbewerkingstechnieken. Verspanen is in de metaalbewerkingsindustrie een welbekende benaming. Verspanen kan handmatig worden verwezenlijkt, maar ook door een computer aangestuurd, zoals met een CNC apparaat. Verspanen is feitelijk het verwijderen van materiaal zodat het werkstuk zijn vorm krijgt zoals dat in een ontwerp is vastgesteld. Het begrip verspanen is ontstaan, doordat er bij het frezen, boren of welke technologie je ook gebruikt, er metaal wordt afgenomen en waardoor er krullen ontstaan. Deze krullen worden spanen genoemd.

Er zijn ook technieken waarbij er geen spanen opkomen, dit wordt een niet-verspanende techniek genoemd. Het beste voorbeeld van spanen is wanneer je met je mes boter afschaaft. Deze krullen zijn dan de spanen. Zoek je een bedrijf in metaalbewerking Oentsjerk, die ook de technologie van verspanen Oentsjerk toepast? Vul dan het online invulformulier in en vergelijk op eenvoudige wijze de CNC tarieven.

Liever direct een ontwerp uploaden? Dat kan eenvoudig via online cnc!

Benieuwd naar de kosten voor het uitbesteden van verspanen in Oentsjerk?

Bekijk de kosten verspanen uitbesteden

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor verspanen in Oentsjerk te berekenen.

Veelgestelde vragen over CNC metaalbewerking in

Oentsjerk

Elke industrie waar metalen of ander reeds genoemde (zie vraag over materialen) soorten. Denk bijvoorbeeld aan voertuigen, spoorwegen, luchtvaart maar ook aan bijvoorbeeld defensie. Feitelijk maar de soort industrie niet zoveel uit, wij werken met een breed netwerk aan professionals voor CNC dus wij kunnen voor elke industrie maatwerk leveren.

Graag zelfs! Juist omdat we met zoveel professionals samenwerken kunnen we uitermate precies de CNC professional voor jou zoeken die past bij het project of ontwikkelplan.

CNCNederland opereert volledig onafhankelijk van alle CNC bedrijven in Nederland. Wij zien welke CNC bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie CNC bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van CNC bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

CNC professionals in Oentsjerk

Tevreden

19 november 2022

Zeer content met de communicatie en uitrol van de bewerkingen van onze onderdelen.

- Sjoerd Smit

Vergenoegd

12 november 2022

Zeer tevreden met de communicatie en uitrol van de bewerkingen van onze onderdelen.

- Sanne Scholten

Snelle communicatie

1 november 2022

We waren op zoek naar een samenwerking voor lange termijn. Door snel te schakelen hebben we deze via hier gevonden. Content.

- Maartje de Vries

Perfect resultaat

27 oktober 2022

Dankzij de integraal geacclimatiseerde productiehal konden onze onderdelen hoogwaardig geproduceerd worden. Van offerte tot eindproduct raden wij CNC Nederland aan.

- Dirk de Jonge

Meedenken op basis van deskundigheid

16 oktober 2022

Er werd uitvoerig met ons mee gedacht. De opdracht daarom ook gegund via CNC Nederland.

- Marianne van Loon

Meedenkend

11 oktober 2022

Bij de optimalisatie en het doornemen van de toepasbaarheid van de bewerkingen, werd er effectief met ons meegedacht. Deskundigheid van gekozen CNC bedrijf is hoog.

- Sebastiaan Kramer

Efficiency staat voorop

4 oktober 2022

Professionele organisatie. Leveren structureel maatwerk en communicatie is doelmatig. Zeer tevreden.

- Deborah van Dam

Communicatie oplossingsgericht

27 september 2022

Heldere communicatie waardoor we vlug tot uitwerking van ons product over konden gaan.

- Dave van Dongen

Snel en professioneel

21 september 2022

Klantgericht en soepele communicatie onderling. Eerlijke prijs.

- Cornelia van de Wal

Uitgelichte CNC bedrijven uit Oentsjerk

IJzerShop

Venusweg 15
8938 BC Leeuwarden
Nederland

0900 2502500
https://www.ijzershop.nl/

GEA Milking & Dairy Farming

Vestaweg 5
8938 AV Leeuwarden
Nederland

058 284 3300
http://www.gea.com/

ECM Technologies/ EC-Profile

Orionweg 55
8938 AG Leeuwarden
Nederland

06 22379750
http://electrochemicalmachining.com/