Waar gebruik je welke frees voor pedicure?

Auteur: admin - 28 september 2022 Waar gebruik je welke frees voor pedicure? van cncnederland.nl

Welke frees heb ik nodig voor pedicure?

Bij Pedicures zijn de Kera-GQSR frezen in te zetten bij de bewerking van ortheses. Binnen de nagelstyling gebruik je de Kera-GQSR frezen voor het verwijderen van Acrylmateriaal.

Welke Nagelfrees voor kalknagels?

Een van de meest gebruikte nagelfrees bitjes is de stenen nagel bit, die zeer geschikt is voor het afvlakken van sterke nagelverdikking. Deze nagelfrees bit is dus direct te gebruiken bij behandeling van de kalknagels en schimmelnagels. Naast de pedicure kan ook de nagelstyliste overweg met de stenen nagelfrees bit.

Welke frees gebruiken voor nagels?

De polijstfrees is perfect geschikt om de nagel te matteren. Buffer Flame Green is geschikt voor verwerking op natuurlijke nagels, met Gel en Acryl. De Carbide Combinatie Freesbitje bevat fijne en grove segmenten, waardoor je dus Gel en Acryl snel kunt verwijderen en een glad oppervlak achterlaat!

Welk bitje voor eelt?

De Diamond bitjes zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen: diamantkorrel en roestvrij staal. Het werkt effectief bij het behandelen van eelt en lastige nagelriemen. De diamond bitjes kun je ook perfect gebruiken bij het verwijderen van gellak.

Hoe haal je het beste eelt weg?

Een kleine hoeveelheid eelt kun je weghalen met een speciale scrub. Een grotere ophoping kun je wegvijlen, -raspen of -snijden met een schuurspons, een eeltvijl, een eeltrasp, een eeltschaaf, een puimsteentje of een speciaal mesje.

Waar zijn Schuurrolletjes voor?

Vaak worden er meerdere soorten schuurrolletjes bijgeleverd die je erop kunt zetten voor als je grof of juist fijn wilt vijlen. Je vindt het mandrel band bitje in deze bit setjes (inclusief rolletjes!).1 mrt. 2021

Relevante artikelen

Hoe dik kan je lasersnijden?
Hoe dik kan je lasersnijden?
Krijg antwoord op vragen zoals "Hoe dik kan je lasersnijden?"
Lees meer...
Hoe lang duurt het om iets 3D te printen?
Hoe lang duurt het om iets 3D te printen?
Krijg antwoord op vragen zoals "Hoe lang duurt het om iets 3D te printen?"
Lees meer...
Welke maat boren om M6 te tappen?
Welke maat boren om M6 te tappen?
Krijg antwoord op vragen zoals "Welke maat boren om M6 te tappen?"
Lees meer...