Wat kost een CNC freesmachine?

Auteur: admin - 28 september 2022 Wat kost een CNC freesmachine? van cncnederland.nl

Wat kost CNC-frezen per uur?

Alleen frezen, of de volledige productie CNC-frezen kunnen we aanbieden vanaf €50,- per uur. exclusief BTW. Daarnaast worden er opstartkosten gerekend en de tijd die er nodig is om een ontwerp productieklaar te maken.

Wat kost frezen per uur?

Ter vergelijking, een gangbaar tarief voor freeswerk is 55,- euro tot 90,- euro per uur. Dit tarief is noodzakelijk om de machine terug te verdienen en vaak ook de duurdere huisvesting te bekostigen. Nu is het wel zo dat grote CNC machines die dus veel geld kosten ook sneller kunnen frezen dan onze machine.

Wat is een 5 assige freesmachine?

Bij 5-assig simultaan frezen kan zowel de freeskop, de 4e as, als de opspantafel, de 5e as, (waar het werkstuk op opgespannen is) bewegen/onder een hoek worden gezet. Hierdoor is het mogelijk om bijna alle zijden van het werkstuk in één opspanning te bewerken.

Wat kost een CNC draaibank?

v.a. € 46.995,-14 jul. 2022

Waar kan ik hout laten frezen?

Als je hout wilt laten frezen, zijn er diverse opties waar je voor kunt kiezen. Zo kun je het hout laten bewerken door een professional, zoals Woodlaser, die gebruik maakt van een freesmachine. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met een CNC freesmachine of een vlakbedfreesmachine.

Relevante artikelen

Welke software voor CNC?
Welke software voor CNC?
Krijg antwoord op vragen zoals "Welke software voor CNC?"
Lees meer...
Waarom zou je CNC frezen?
Waarom zou je CNC frezen?
Krijg antwoord op vragen zoals "Waarom zou je CNC frezen?"
Lees meer...
3 tips voor een onvergetelijke rondreis door Peru
3 tips voor een onvergetelijke rondreis door Peru
Peru is een land dat veel te bieden heeft voor reizigers. Het is een land met een rijke geschiedenis, een diverse cultuur en prachtige natuur. Een ..
Lees meer...