Wat kost een lasersnijder?

Auteur: admin - 28 september 2022 Wat kost een lasersnijder? van cncnederland.nl

Wat kost een lasersnijmachine?

De kosten van onze BRM Pro en Slims variëren van €8.295 tot €15.495. Deze prijzen zijn afhankelijk van het formaat dat je aanschaft. Een groter formaat laser cutter kost uiteraard meer dan een kleiner model.

Wat kost een Lasergravering?

Voor deze klus rekenen wij de standaard instelkosten á €20, het graveren duurt ca 6 minuten á €1,65 (€9,90) en het materiaal kost ca €0,20. De prijs van het lasergraveren wordt dan: €20 + €9,90 + €0,20= €30,10,- incl. btw.4 mei 2021

Wat kan je met een lasersnijder?

Met de scherpe laserstraal kan men een groot aantal metalen en niet-metalen zoals kunststoffen, glas, hout en textiel snijden. Lasersnijden van metaal kan vanaf een vermogen van 100 watt. Voor het snijden van niet-metalen is 12 watt al voldoende.

Kan je hout lasersnijden?

In principe kun je iedere houtsoort lasersnijden en lasergraveren. Het effect dat een lasermachine op het hout heeft is afhankelijk van het type hout, de dikte van het hout en eventuele bewerkingen. Hoe dikker het hout hoe meer energie er nodig is om door het hout heen te snijden.

Hoe snij je metaal?

Watersnijden (of waterstraalsnijden) – met een enorme druk wordt water door een spuitkop belegd met diamant gespoten. De spuitkop heeft een minimale opening. Lasersnijden – het snijden gebeurt met behulp van een elektromagnetische stralingsbron. Plasmasnijden – het snijden van metaal met gebruik van gas.

Relevante artikelen

Wat is de snijsnelheid van staal?
Wat is de snijsnelheid van staal?
Krijg antwoord op vragen zoals "Wat is de snijsnelheid van staal?"
Lees meer...
Wat zijn Handtappen?
Wat zijn Handtappen?
Krijg antwoord op vragen zoals "Wat zijn Handtappen?"
Lees meer...
Wat zijn de kosten voor 3D printen?
Wat zijn de kosten voor 3D printen?
Krijg antwoord op vragen zoals "Wat zijn de kosten voor 3D printen?"
Lees meer...