Welke 3D programma’s zijn er?

Auteur: admin - 29 september 2022 Welke 3D programma’s zijn er? van cncnederland.nl

Wat is een goed 3D tekenprogramma?

Tinkercad (PO en VO) Ongetwijfeld één van de meest gebruikte 3D-tekenprogramma voor iedereen die start met 3D-tekenen. Tinkercad bestaat sinds 2011 en is in 2013 overgenomen door Autodesk. Autodesk is één van de grootste 3D-software ontwikkelaar in de wereld voor de professionele markt.24 apr. 2018

Welk tekenprogramma voor 3D printen?

SketchUp van Trimble (eerder heette het Google SketchUp) is gratis software waarmee 3D modellen kunnen worden getekend, bijvoorbeeld voor een 3D printer. Op www.sketchup.nl/ kunt u de laatste versie van gratis Sketchup Make downloaden of SketchUp Pro aanschaffen voor professioneel gebruik.

Wat is een goed gratis tekenprogramma?

Inkscape is een zeer goed vector tekenprogramma met vele mogelijkheden. Het is te vergelijken met Illustrator of CorelDraw, maar dan gratis. Inkscape is een allround programma om tekeningen mee te maken, maar ook pdf’jes te bewerken en logo’s of iconen te ontwerpen.

Welk ontwerp programma?

De meest gebruikte ontwerpprogramma’s zijn Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop. Dit zijn betaalde opmaakprogramma’s, die in de grafische industrie heel vaak worden gebruikt.

Relevante artikelen

Led verlichting vs traditionele verlichting: Wat is het echte verschil?
Led verlichting vs traditionele verlichting: Wat is het echte verschil?
Led verlichting en traditionele verlichting lijken op het eerste gezicht misschien niet heel verschillend, maar als je wat dieper graaft, ontdek je..
Lees meer...
Wat is CNC bewerking?
Wat is CNC bewerking?
Krijg antwoord op vragen zoals "Wat is CNC bewerking?"
Lees meer...
Wat zijn materiaal eigenschappen?
Wat zijn materiaal eigenschappen?
Krijg antwoord op vragen zoals "Wat zijn materiaal eigenschappen?"
Lees meer...