Welke 3D programma’s zijn er?

Auteur: admin - 29 september 2022 Welke 3D programma’s zijn er? van cncnederland.nl

Wat is een goed 3D tekenprogramma?

Tinkercad (PO en VO) Ongetwijfeld één van de meest gebruikte 3D-tekenprogramma voor iedereen die start met 3D-tekenen. Tinkercad bestaat sinds 2011 en is in 2013 overgenomen door Autodesk. Autodesk is één van de grootste 3D-software ontwikkelaar in de wereld voor de professionele markt.24 apr. 2018

Welk tekenprogramma voor 3D printen?

SketchUp van Trimble (eerder heette het Google SketchUp) is gratis software waarmee 3D modellen kunnen worden getekend, bijvoorbeeld voor een 3D printer. Op www.sketchup.nl/ kunt u de laatste versie van gratis Sketchup Make downloaden of SketchUp Pro aanschaffen voor professioneel gebruik.

Wat is een goed gratis tekenprogramma?

Inkscape is een zeer goed vector tekenprogramma met vele mogelijkheden. Het is te vergelijken met Illustrator of CorelDraw, maar dan gratis. Inkscape is een allround programma om tekeningen mee te maken, maar ook pdf’jes te bewerken en logo’s of iconen te ontwerpen.

Welk ontwerp programma?

De meest gebruikte ontwerpprogramma’s zijn Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop. Dit zijn betaalde opmaakprogramma’s, die in de grafische industrie heel vaak worden gebruikt.

Relevante artikelen

Waarom lasersnijden?
Waarom lasersnijden?
Krijg antwoord op vragen zoals "Waarom lasersnijden?"
Lees meer...
Welke frees gebruiken metaal?
Welke frees gebruiken metaal?
Krijg antwoord op vragen zoals "Welke frees gebruiken metaal?"
Lees meer...
Welke boor voor gehard staal?
Welke boor voor gehard staal?
Krijg antwoord op vragen zoals "Welke boor voor gehard staal?"
Lees meer...